Winkelwagentje

 

 

 


AAD

AAD

 “Melancholie ligt op de loer met fraaie uitgebalanceerde droompop en getemperde maar ontregelende rock”

AAD is een Zeeuws/Rotterdamse band en staat voor ambient alternative rock. De muziek die zij maken is vooral ook meeslepend, aangrijpend en mooi. Zowel op het podium als op hun debuutalbum Tales From The Dirthouse. Een verhaal van vallen en opstaan gevat in 10 unieke nummers. Nummers die het gehele spectrum van de alternative rock opzoeken: zacht, mooi, maar ook ruig en hard.

Muzikaal laten de band zich graag inspireren door bands als Wilco, Radiohead, National en Yola Tengo. In 2018 werden de eerste singles All The Bright Places en Koh Lanta uitgebracht, en inmiddels is het gehele album verkrijgbaar op vinyl, cd en natuurlijk via de diverse online muziekplatforms.

Met een uitstekende recensie van onder andere 3 voor 12 en aansluitend “The Dirthouse” tour trekken ze begin dit jaar het land in. En doen steden aan als Rotterdam, Den Haag, Breda, Goes en Eindhoven.

Ook aankomend festivalseizoen zit AAD niet stil en spelen ze onder andere op: Vestrock en het Zeeland nazomer festival.Artiest: AAD
Datum: 30 aug 2019
Tijd: 20u30
Duur: 30 min
Prijs tot 1 juni: Rang 1: €27,50 CJP: €25,- Normaal: €20 CJP: €17,50   
Locatie: Festivalhart Abdijplein Middelburg


Deel deze pagina op: