Winkelwagen
Zoeken
lees meer

Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia

Wil je meer betrokken zijn bij onze activiteiten en als eerste op de hoogte worden gebracht? Draag je cultuur en in het bijzonder Theaterproductiehuis Zeelandia een warm hart toe?  Word dan Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia.

Vriend worden? Juist nu!

Word je Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia? Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden.

Aanmelden

Categorieën

Er zijn vier categorieën vrienden. Deze categorieën zijn verbonden aan het DNA-structuur van Zeeland. Hieruit heeft elke categorie een eigen kleur en naam.

Zeekraalvriend € 50,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set.

Mosselschelpvriend € 100,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set en een Nazomer Dopper drinkfles

Zeeuws Knoopjevriend € 250,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Nazomer Dopper drinkfles en een boek

Oestervriend € 500,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Dopper drinkfles en een boek en een verrassing

Jouw vriendschap geldt voor één kalenderjaar (januari t/m december, ongeacht moment van instap). Jouw vriendschap wordt automatisch per jaar verlengd. Je ontvangt hiertoe een machtiging van ons, die volledig ingevuld geretourneerd kan worden. Dit kan per mail via info@theaterzeelandia.nl of per post Theaterproductiehuis Zeelandia, Hoogstraat 18-20, 4331 KR Middelburg.

Aanmelden

De Munt van Zeeland

Je kunt het Zeeland Nazomerfestival en de voorstellingen van Theaterproductiehuis
Zeelandia ook ondersteunen middels een gift.

Stichting Munt van Zeeland maakt het mogelijk gerichte donaties of legaten te doen. Zo maakt je – in overeenstemming met jouw specifieke wensen – producties van Theaterproductiehuis Zeelandia in de toekomst financieel mogelijk. Vanzelfsprekend heeft Munt van Zeeland de culturele ANBI-status. Jouw gift wordt daardoor fiscaal aantrekkelijk gemaakt.

Met de Geefwet ontvang je als schenker aan cultuur extra fiscaal voordeel t/m 2017. Sinds de invoering van deze wet kan bij een gift aan een cultureel doel met 25 procent extra afgetrokken worden van de belasting. Voor bedrijven is dit zelfs 50 procent.

Kijk voor meer informatie op de website van Munt van Zeeland: www.muntvanzeeland.nl Of neem contact op met ons (info@theaterzeelandia.nl).

Aanmelden