lees meer

Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia

Wilt u nog meer betrokken zijn bij onze activiteiten en als eerste op de hoogte worden gebracht? Draagt u cultuur en in het bijzonder Theaterproductiehuis Zeelandia een warm hart toe?  Word dan Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia. Juist nu!

Vriend worden? Juist nu!

Deze nieuwe wereld, waarin dicht bij elkaar zijn een uitzondering is, gezond blijven een uitdaging en cultuur snuiven anders is dan normaal, vraagt om een nieuwe aanpak. Door de coronacrisis zijn we uitgedaagd een nieuwe vorm te vinden en is de toekomst van theater instabiel. Een kleinigheid in vergelijking met al het leed en verdriet dat deze crisis met zich meebrengt. Maar wel een moment om stil te staan bij de noodzaak van kunst en cultuur.

De tweede coronagolf treft opnieuw de cultuursector hard. Maximaal 30 bezoekers, geannuleerde voorstellingen,  theaters dicht. De situatie wordt voor ons en onze collega’s nijpender. Uw steun helpt ons verder om in de toekomst weer mooie voorstellingen neer te zetten.

U helpt ons door, zolang het kan en mag, toch naar een voorstelling te komen. Al onze voorstellingen zijn in een coronaproof setting. Of steun ons door een financiële bijdrage.

In deze tijd willen wij juist benadrukken dat Theaterproductiehuis Zeelandia er naar streeft om de podiumkunsten te blijven waarborgen in onze provincie.

Naast uw trouwe en morele support, kunnen wij alle financiële hulp goed gebruiken, misschien wel meer dan ooit.

Wordt u Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia? Hieronder leest u de verschillende mogelijkheden. Vanzelfsprekend hebben wij een bescheiden welkomstgeschenk voor u.

Vriendelijke groeten,
Henk Schoute – directeur/bestuurder

Aanmelden

Categorieën

Er zijn vier categorieën vrienden. Deze categorieën zijn verbonden aan het DNA-structuur van Zeeland. Hieruit heeft elke categorie een eigen kleur en naam.

Zeekraalvriend € 50,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set.

Mosselschelpvriend € 100,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set en een Nazomer Dopper drinkfles

Zeeuws Knoopjevriend € 250,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Nazomer Dopper drinkfles en een Zeeuwse kookboek

Oestervriend € 500,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Dopper drinkfles en een Zeeuws kookboek en een verrassing

Uw vriendschap geldt voor één kalenderjaar (januari t/m december, ongeacht moment van instap). Uw vriendschap wordt automatisch per jaar verlengd. U ontvangt hiertoe een machtiging van ons, welke wij u vragen volledig ingevuld aan ons te retourneren. Dit kan per mail via info@theaterzeelandia.nl of per post Theaterproductiehuis Zeelandia, Hoogstraat 18-20, 4331 KR Middelburg.

Aanmelden

De Munt van Zeeland

U kunt het Zeeland Nazomerfestival en de voorstellingen van Theaterproductiehuis
Zeelandia ook ondersteunen middels een gift.

Stichting Munt van Zeeland maakt het mogelijk gerichte donaties of legaten te doen. Zo maakt u – in overeenstemming met uw specifieke wensen – producties van Theaterproductiehuis Zeelandia in de toekomst financieel mogelijk. Vanzelfsprekend heeft Munt van Zeeland de culturele ANBI-status. Uw gift wordt daardoor fiscaal aantrekkelijk gemaakt.

Met de Geefwet ontvangt u als schenker aan cultuur extra fiscaal voordeel t/m 2017. Sinds de invoering van deze wet kan bij een gift aan een cultureel doel met 25 procent extra afgetrokken worden van de belasting. Voor bedrijven is dit zelfs 50 procent.

Kijk voor meer informatie op de website van Munt van Zeeland: www.muntvanzeeland.nl Of neem contact op met de directeur van Theaterproductiehuis Zeelandia, Henk Schoute (info@theaterzeelandia.nl). Hij zal u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden en de speciale stichting Munt van Zeeland

Aanmelden