Kust - Theaterproductiehuis Zeelandia

Kust

Met Maaike Boerdam en Peter Slager lees meer
lees meer
Tickets
zo 06 sep -
do 10 sep
Data & Tickets
Over landlust en diepgewortelde liefde

Keer op keer verlaat zij Zeeland omdat het haar benauwd en beperkt om na verloop van tijd dan de zee, de lucht, het land en ook de mensen te missen. Zij zwerft over de wereld, probeert elders te settelen maar andere luchten kunnen haar niet bekoren, andere zeeën haar niet verleiden.

foto: Goof de Koning

Hier wordt haar kop weer op haar lijf gezet en staat zij weer met haar voeten in de klei.  Daarom keert zij iedere keer weer terug, om Zeeland vervolgens weer te verlaten. Een haat-liefde verhouding over de geboortegrond die je niet los kan laten.

Over landlust en diepgewortelde liefde
Peter Slager

Maike Boerdam (Sluis) en Peter Slager (Dreischor) brengen een ode aan een diepgewortelde liefde voor Zeeland die voor iedereen die hier woont of ooit is geweest zal herkennen. Een muziektheatervoorstelling over het spanningsveld tussen liefde en afkeer voor het Zeeuwse land, de wind, het water en haar bewoners aan de hand van liederen van Slager, onder andere van zijn album Silk.

Praktisch

Data & tijden: zondag 6 tot en met donderdag 10 september, 15.00 en 20.00 uur
Locatie: studio Theaterproductiehuis Zeelandia
Toegang: € 12.50
Duur: ongeveer 55 minuten

Credits

spel: Maike Boerdam en Peter Slager
concept, tekst en regie: Vincent van den Elshout

Vragen?

Kan ik parkeren?

In de binnenstad van Middelburg kunt u betaald parkeren. Wij adviseren u gebruik te maken van één van de parkeerkelders. Meer informatie vindt u hier, op de website van Gemeente Middelburg.

Voorstelling bijwonen?

Koop hier uw kaarten.

Is er een pauze?

Er is geen pauze