Zee Muur - Theaterproductiehuis Zeelandia

Zee Muur

Tekst: Simon Stephens lees meer
lees meer
Tickets
zo 30 aug -
do 03 sep
Data & Tickets
Op een aangrijpende manier brengt hij verslag uit van die noodlottige wending

Zee Muur is een gevoelige monoloog, over een alles verwoestend en tegelijk krachtig mooi thema. Het verhaal van Alex, dat hij rechtstreeks richt tot het publiek, begint hoopvol en vrolijk. Hij heeft het over zijn vrouw, over het bezoeken van zijn schoonvader die in het Zuiden van Frankrijk woont, over de geboorte van zijn dochter, over zijn passie voor fotografie en over diepzeeduiken, al klinken er ook af en toe beschouwingen door over geloof en religie. Door een ingrijpende gebeurtenis wordt zijn gelukkige leven plots aan diggelen geslagen. Op een aangrijpende manier brengt hij verslag uit van die noodlottige wending in zijn leven. Zee Muur is een troostrijk verhaal over verwerking van een nooit te verwerken trauma.

Foto: Maxime Faassen
Zee Muur is een troostrijk verhaal over verwerking van een nooit te verwerken trauma

Nina Spijkers zou dit jaar Driekoningenavond van William Shakespeare regisseren als openingsvoorstelling van Zeeland Nazomerfestival 2020. Na het annuleren van het festival, koos ze Zee Muur uit als alternatieve kleine productie. De rol van Alex wordt gespeeld door Sander Plukaard die eveneens betrokken was bij Driekoningenavond. Zee Muur wordt een intieme voorstelling in de studio van Theaterproductiehuis Zeelandia.

Praktisch

Data & tijden: zondag 30 augustus tot en met donderdag 3 september, 15.00 en om 20.00 uur
Locatie: studio Theaterproductiehuis Zeelandia
Toegang: € 7.50
Duur: ongeveer 45 minuten

Credits

Tekst Simon Stephens
Dramaturgie Alex Mallems
Regie Nina Spijkers
Spel Sander Plukaard

Vragen?

Kan ik parkeren?

In de binnenstad van Middelburg kunt u betaald parkeren. Wij adviseren u gebruik te maken van één van de parkeerkelders. Meer informatie vindt u HIER, op de website van Gemeente Middelburg.

Voorstelling bijwonen?

Koop hier uw kaarten.

Is er een pauze?

Er is geen pauze