Jett Rebel           De Dijk

Jett Rebel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Dijk

 


Als de klok van A

De tijd is dik en kruipt maar gaat niet liggen. Als een hond in zijn mand, of als een dier dat kreupel is. Nu weer voor, dan weer achter… Hij cirkelt om je benen.Meer info

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland besteed veel aandacht aan onze nieuwe voorstelling Als de klok van A. Zo staat er een mooi artikel inclusief video op hun website. Maar er zal de komende dagen ook op radio en tv aandacht worden besteed aan de voorstelling Als de klok van A bij Omroep Zeeland. Klik op lees verder om het artikel op de website van Omroep Zeeland te lezen. 


Lees verder

Recensie

"Surrealistisch garnalenpelstersdrama overstijgt de folklore" Een mooie **** recensie over Als de klok van A... in De Volkskrant van 21 maart 2017. Bent u benieuwd naar het volledige artikel klik dan op lees verder en lees het gehele artikel op de website van De Volkskrant.


Lees verder

Tekstboekje

Zou u graag de tekst van de voorstelling Als de klok van A... nog eens wil lezen? Dat kan! Na afloop van iedere voorstelling is het tekstboekje, geschreven door Judith de Rijke, te koop. Voor aanvang van iedere voorstelling zal door middel van een bordje worden aangegeven waar het boekje na afloop van de voorstelling te koop is. 

Repetitie

Bij Als de klok van A... speelt muziek een belangrijke rol. Dit betekend dat er ook veel moet worden gerepeteerd op het gebied van zang. Bovenstaand nummer kan natuurlijk niet ontbreken in de voorstelling. 
Wil je meer informatie over de voorstelling of wil je tickets aanschaffen klik dan op lees verder.  


Lees verder

Zeeland Nazomerfestival 2017

Het Zeeland Nazomerfestival zal dit jaar plaats vinden van 22 aug. t/m 2 sept. 2017. Op korte termijn zullen we met meer informartie komen over locatievoorstellingen tijdens het ZNF 2017. Ook met de invulling van het festivalhart zijn we op dit moment druk bezig. Al het laatste nieuws over het Zeeland Nazomerfestival 2017 valt terug te lezen op de website en op onze social media. 

Doe mee, tag je Instagram foto's met #znf2016 en zie ze hier terug!

Bekijk alles