De Dijk Jett Rebel        

De Dijk

 

Jett Rebel

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uit de tijd vallen

In zijn roman Uit de tijd vallen verkent David Grossman de pijn en het verdriet van ouders die een kind verloren hebben. Vijf jaar na de dood van zijn in de oorlog gesneuvelde zoon Uri slaagt de schrijver op een ongeëvenaarde wijze in deze bijna onmogelijke onderneming.
 Meer info

Hiroshima mon amour

De hoofdrolspeler van dit project is een markante plek in het Zeeuwse landschap: de Oesterdam. Deze unieke creatie gaat over de nietigheid van de mens in dit immense decor, geïnspireerd op het scenario dat Marguerite Duras schreef voor de film ‘Hiroshima mon Amour’. Meer info

Een nieuwe god

Een man en een vrouw zijn al meer dan veertig jaar samen. Hun leven drijft op de liefde voor elkaar, hun geloof en de geruststellende wetenschap dat ze de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven. Tot de man door een dramatische gebeurtenis gaat twijfelen aan zijn geloof.

 

 Meer info

Vlaklanders

Twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt. De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal.Meer info

Lucas Hamming

Lucas Hamming is geboren en opgegroeid in het Noord-Hollandse Blaricum. Lucas behaalde de finale in de tweede editie van de televisietalentenjacht de beste singer-songwriter van Nederland.

Kaarten bestellenMeer info

Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. In het najaar van 2015 verscheen de single Treur Niet (Ode Aan Het Leven) in samenwerking met JW Roy als voorbode op Diggy zijn aanstaande vijfde album, Golven.

Kaarten bestellenMeer info

Fuse

“Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad over Fuse. Het energieke zestal speelde zich het afgelopen jaar in de kijker met optredens bij onder meer Podium Witteman, Radio 4 en De Wereld Draait Door.

Kaarten bestellenMeer info

Haevn

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen, uit Amsterdam.

Kaarten bestellenMeer info

Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh theaterprogramma

Met dit theaterconcert herdenken we, 15 jaar na zijn dood, de fantastische tekstschrijver Lennaert Nijgh. Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken Vlinder en Welterusten mijnheer de President; het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen zijn gegrift.

 

 

Kaarten bestellenMeer info

Ten Noorden van Nergens

Kom, we trekken de natuur in. Daar gelden simpelere regels. Meedogenloos, maar subliem. Al die zorgen – hoe is de toekomst? zit mijn haar wel goed? – daar wordt een mens maar ongelukkig van. Heb je ooit een wild dier zien piekeren?

Kaarten bestellenMeer info

Als de klok van A

De tijd is dik en kruipt maar gaat niet liggen. Als een hond in zijn mand, of als een dier dat kreupel is. Nu weer voor, dan weer achter… Hij cirkelt om je benen.

Kaarten bestellenMeer info

HOWL

Howl is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Amos Ben-Tal, choreograaf van het  collectief OFFprojects, en dichter Spinvis ontmoetten elkaar tijdens Oerol 2015. Daar ontstond een spontane combinatie van interview en dansvoorstelling.

Kaarten bestellenMeer info

Doe mee, deel je foto's met @nazomerfestival op Instagram met tag #znf2017 en zie ze hier misschien terug!

Bekijk alles