Winkelwagentje

   

 

 

 

 

Meer info

Het zit er weer op: Zeeland Nazomerfestival 2018

We hebben genoten van twaalf dagen theater en muziek op bijzondere locaties in Zeeland. Ruim 37.000 bezoekers kwamen af op de theatervoorstellingen, concerten, de picknick, het nazomerzingen- en dansen, de kindermiddag, de installaties en het verdiepingsprogramma.
Wij danken ons trouwe publiek, ons nieuwe publiek, de omwonenden, de makers, de bouwers, de technici, de talloze en onmisbare vrijwilligers, de buschauffeurs, de gastvrije locaties, de leveranciers, de partners, de subsidiegevers en fondsen. Zonder jullie geen festival!


Ook in 2019 brengen we nieuwe producties op unieke plekken in Zeeland en concerten op het Abdijpein. Zet het alvast in uw agenda: van 27 augustus tot en met 7 september 2019 is de 19e editie van het Zeeland Nazomerfestival.

Norway.Today

Julie en August kennen elkaar via internet. Beide lijden ze onder een groot gevoel van leegte. Ze beramen het plan samen uit het leven te stappen door in Noorwegen van een 600 meter hoge klif te springen. Gebaseerd op waargebeurde feiten vertaalt deze voorstelling de leefwereld van jongeren vandaag.Actueel

dinsdag 13 november

Vacature lid Raad van Toezicht Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia


Theaterproductiehuis Zeelandia maakt professionele theatervoorstellingen voor Zeeland. Drie daarvan vormen de basis van de programmering van het jaarlijkse Zeeland Nazomerfestival, waarvan het productiehuis de organisator is. Daarnaast maakt het in de periode buiten het festival voorstellingen die door Zeeland en inmiddels ook daar buiten reizen langs theaterzalen en dorpshuizen.

Zeelandia heeft een eigen ‘theaterproductiehuis’ - met een repetitiezaal, kantoren en  logeerverblijf voor de acteurs - in een monumentaal pand in Middelburg.

Theaterproductiehuis Zeelandia is een stichting met directeur/bestuurder en raad van toezicht. Er zijn zes medewerkers in dienst. In aanloop op het Nazomerfestival zijn er zo’n honderd betaalde krachten aan het werk. Zij worden gesteund door een groeiende groep vrijwilligers uit heel Zeeland.

Theaterproductiehuis Zeelandia is één van de meest vooraanstaande kunstinstellingen in Zuidwest Nederland en wordt structureel gesteund door het Fonds Podiumkunsten, de Provincie Zeeland en de Gemeenten Middelburg, Schouwen-Duiveland en Veere.Overzicht

Deel deze pagina op: