Uit de tijd vallen

Uit de tijd vallen is een volstrekt onsentimenteel verhaal, dat ons met al zijn indrukwekkende beelden en sprookjesachtige personages geen moment loslaat. David Grossman verkent de pijn en het verdriet van ouders die een kind verloren hebben.
 Meer info

Zeeland Nazomerfestival 2018

2018 onderscheidt zich van eerdere jaargangen doordat dit jaar weer alle locatievoorstellingen in de buitenlucht gespeeld worden op unieke locaties in Zeeland. De stadswallen van Veere, Fort Ellewoutsdijk en Windpark de Bouwdokken op Neeltje Jans vormen het decor van prachtig muziek- en danstheater wat eens te meer toegankelijk zal zijn voor iedereen. De kaartverkoop start 1 mei a.s. Gedurende de maand mei kan men profiteren van de zogenaamde early bird korting. Het Zeeland Nazomerfestival loopt van 21 augustus tot en met 1 september.


Meer info

Concerten ZNF 2018

Het festival presenteert ook dit jaar weer een bijzondere mix van muziekstijlen & -talenten. Het openingsconcert op vrijdag 24 augustus wordt verzorgd door Douwe Eisenga. O.a. Milo, TenTemPiés, finalisten van de Grote Prijs van Nederland, Marten Fisher, Kraak & Smaak, Jacqueline Govaert, Matthew Crosby, Douwe Bob en Rilan & the Bombardiers geven allen act de présence op het intieme en sfeervolle Abdijplein. De slotact op 1 september wordt door niemand minder dan Chef’Special verzorgd. 


Meer info

De Blinden

"Een groep blinden op een eiland, in een bos, in de herfst… ze horen de zee, de vallende bladeren. Ze
wachten op hun gids, hun leider, de priester… hij die kan zien. Waar is hij? Is hij weggegaan? Voor
even of voor altijd? Komt hij terug? Is hij dood? Ze weten niet, ze zien niet, ze wachten."Meer info

Wiek

Midden in een windmolenpark bij Neeltje Jans raken drie danseressen gevangen in een arena met horizontaal ronddraaiende wieken. Het publiek zit rondom en sluit de ontsnappingsmogelijkheid af. De danseressen kunnen niet anders dan de confrontatie aangaan. Meer info

Winterreise

Winterreise. Over de waanzin van oorlog. Met ‘Winterreise’ wil Zeeland Nazomerfestival stilstaan bij die oorlogsherdenking met een beeldende muziektheaterproductie van Niek Kortekaas op locatie in het indrukwekkende Fort Ellewoutsdijk.Meer info

Doe mee, deel je foto's met @theaterproductiehuiszeelandia op Instagram met tag #znf2017 en zie ze hier misschien terug!

Bekijk alles