Winkelwagentje

   

 

 

 

 


Terugblik ZNF 2019 door Omroep Zeeland

Het zit er weer op: Zeeland Nazomerfestival 2019

Het zit er weer op!

 

Wij hebben genoten van twaalf dagen theater en muziek, bijzondere ontmoetingen en grote en kleine nazomerfeestjes in Zeeland.

 

Wij danken ons trouwe publiek, ons nieuwe publiek, de omwonenden, de makers, de bouwers, de technici, onze talloze en onmisbare vrijwilligers, de buschauffeurs, de gastvrije locaties, de leveranciers, de partners, de subsidiegevers en fondsen. Zonder jullie geen festival!

 

Ook in 2020 brengen we nieuwe producties op unieke plekken in Zeeland en concerten op het Abdijpein. Zet het alvast in je agenda: van 25 augustus tot en met 5 september 2020 vieren we de 20e editie van het Zeeland Nazomerfestival.

Jongerenambassadeurs van Theaterproductiehuis Zeelandia

Bij theaterproductiehuis Zeelandia hebben we een enthousiaste groep met jongerenambassadeurs. We bieden ze de kans om mee te kijken in onze organisatie, om medewerkers, cast en crew te ontmoeten en om aanwezig te zijn bij voorstellingen en natuurlijk de concerten op het Abdijplein tijdens Zeeland Nazomerfestival. Benieuwd wie het zijn en wat ze doen? Klik op lees verder om hun eigen blog te bezoeken!


Lees verder

Wie is Bang tournee

De scherpste pen van Vlaanderen schrijft een zwarte komedie over theater in tijden van Netflix

Een ouder acteurskoppel, rollen op het lijf geschreven van Els Dottermans en Han Kerckhoffs, maakt de balans op van hun liefde voor elkaar en voor het vak. Terend op hun bekendheid willen ze goed geld verdienen met een populaire repertoire-klassieker over een scheldend en drankzuchtig koppel intellectuelen. JANIS

JANIS is een intieme muziektheatervoorstelling over de zoektocht naar erkenning, het vluchten in verslaving en het leven van bed naar bed.

‘Whatever man. We are ugly but we have the music’, sprak de blueszangeres in de spiegel van haar hotelkamer terwijl ze een parel vocht wegsloeg van haar wang en glimlachend haar strot opentrok. Het is dat wegslaan en die strot die Beaudil Elzenga tot op het bot verlangen doet naar Janis. De vrouw, het meisje uit Texas, de legende, the Rose, the Queen, the Pearl. En vooral het hart en daardoor haar blues. Janis Joplin.Actueel

maandag 13 mei

PICKNICK = VOL

PICKNICK = VOL

Door het overweldigende aantal reacties is het helaas niet meer mogelijk om tafels te reserveren voor de nazomerpicknick op zondag 1 september 2019.woensdag 1 mei

Inschrijven Nazomerpicknickmaandag 29 april

Start kaartverkoopOverzicht

Deel deze pagina op: