Novastar Jett Rebel Bruid van de Aarde, Cafe Ed Sanders, La Corneille en Mister and Mississippi  

 

 

Novastar

inclusief voorprogramma Keaton

Meer info

Jett Rebel

incl. voorprogramma PEER

Meer info

Bruid van de Aarde, Cafe Ed Sanders, La Corneille en Mister and Mississippi

 

Meer info

 

 


ZNF 2015

Op dinsdag 25 augustus 2015 gaat de vijftiende editie van het Zeeland Nazomerfestival officieel van start. Om alvast een beetje in de sfeer te komen hebben we een trailer gemaakt voor het ZNF 2015. Bekijk bovenstaand onze trailer en volg ons op Facebook voor meer leuke foto's en video's! 

Programma ZNF 2015

Ook in 2015 heeft het ZNF weer uitgebreid en gevarieerd programma. We hebben de drie locatievoorstellingen Saul, Soeur Sourire en Een zomerdag. Op het Abdijplein in Middelburg zijn concerten van o.a. Amsterdam Sinfonietta met Wende, Triggerfinger, Kovacs, Mister and Mississippi, Novastar en Jett Rebel. Ook is er een veelzijdig randprogramma met theater, dans, documentaires en nog meer. U kunt uiteraard ook weer genieten van de jaarlijkse Nazomerpicknick en het jaarlijkse Nazomerzingen. Bekijk hier het volledige programma. 

Bruid van de Aarde

Dansen op dance. Theaterproductiehuis Zeelandia en Danstheater AYA zijn een coproductie aangegaan voor het project Bruid van de Aarde. Amateurdansers uit Zeeland dansen samen met vijf professionele dansers van AYA in deze voorstelling. De muziek is gecomponeerd door de jonge (Middelburgse) DJ/producer Aryss. Met het project Bruid van de Aarde wil Theaterproductiehuis Zeelandia een verbinding maken tussen moderne dans en een dance event. Bruid van de Aarde was te zien tijdens City of Dance Middelburg op 18 juli en is tijdens het ZNF 2015 op 2 september te zien op het Abdijplein in Middelburg. Video by This is Vanilla.     

Mister and Mississippi

Balans speelt een belangrijke rol bij de muziek van Mister en Mississippi. De stemmen van Maxime Barlag en Samgar Jacombs, de gistaren van Danny van Tiggele en Tom Broshuis; het is feilloos op elkaar afgestemd. De band is onderscheiden als beste artiest Alternative (3FM Awards).

Kaarten bestellen



Meer info

Soeur Sourire

Soeur Sourire is een icoon uit de jaren zestig. Ze was een dochter van een Brusselse bakker, ging het klooster in en veroverde in 1963 als zingende non de wereld met de hit Dominique. Haar succes werd zelfs verfilmd in Hollywood. Toch liep het triest af met Zuster Glimlach. 



Meer info

Cafe Ed Sanders en de dansers

De Jonge honden van Café Ed Sanders, onbevreesd en kwetsbaar, bouwen een café van ontmoetingen: danser met muzikant, persoon op-tafel met persoon-onder-tafel, zijn stem met haar beweging, ik met jou.

Kaarten bestellen



Meer info

Actueel

dinsdag 28 juli

Zesduizendste kaart ZNF 2015

Christel Provoost uit Middelburg kocht afgelopen week een kaartje voor het concert van Jett Rebel bij ons. Zij kocht daarmee het 6000e ticket van het Zeeland Nazomerfestival en won twee passe-partouts voor festivalhart, geldig tijdens het gehele ZNF 2015. Gefeliciteerd Christel!



dinsdag 14 juli

De picknick is vol



woensdag 8 juli

Vijfduizendste kaart verkocht



dinsdag 16 juni

Mooie recensie Dogfight in Volkskrant



Overzicht

Agenda

maandag 24 augustus | 20:00

busarrangement Saul

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.

 



maandag 24 augustus | 20:30

Saul



dinsdag 25 augustus | 19:30

busarrangement Een Zomerdag



dinsdag 25 augustus | 19:30

busarrangement Soeur Sourire



Overzicht

Doe mee, tag je Instagram foto's met #ZNF2015 en zie ze hier terug!

Bekijk alles