Vlaklanders

Vlaklanders is een nieuw toneelstuk dat gaat over twee oude mannen en een jonge vrouw. De twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt. De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal.

Kaarten bestellenMeer info

Vlaklanders -Arsenaaltheater Vlissingen

Wil jij nog een van de laatste voorstellingen van Vlaklanders bijwonen? Grijp nu je kans! Koop twee kaartjes voor de prijs van één en ga samen naar de voorstelling op 2 november in het Arsenaaltheater in Vlissingen! Bij aanschaf van één tickets voor de voorstelling Vlaklanders op 2 november in het Arsenaaltheater in Vlissingen ontvang je per mail een tweede kaartje gratis.

Klik op nu boeken om je ticket te bestellen en ontvang je tweede ticket gratis per mail. 

 

*Deze actie is geldig tot 28 oktober.


Boek nu

Sint Nicolaas (Hij komt, Hij komt)

Wanneer de donkere dagen en de kou zijn intrede doet, komt Sinterklaas er weer aan. Theatermaker Carmen Schabracq raakte in de ban van de vele gezichten die schuil gaan achter de Goedheiligman zoals wij die kennen. Dat hij oorspronkelijk uit Turkije komt en zwart is. Dat hij berucht was als vechtersbaas met als resultaat een gebroken neus. En dat hij als beschermheilige van de zeevarenden vooral in kustgebieden geëerd werd. Vandaar de vele kerken – ook in Zeeland – die aan hem gewijd zijn.Meer info

Nieuwe makers traject

Met het Nieuwe Makerstraject stelt Theaterproductiehuis Zeelandia jonge makers die niet langer dan drie jaar actief zijn in staat om zich in een langer lopend traject (maximaal twee jaar) te ontwikkelen. Carmen Schabracq vertelt over haar ervaringen en belevenissen tijdens dit intensieve en leerzame traject door nieuwe makers.

Tijdens haar eerste productie laat Carmen zich inspireren door Sint Nicolaas. Die naast de voor ons bekende kindervriend ook de beschermheilige van de zeelieden en de vissers is.


Lees verder

Doe mee, deel je foto's met @nazomerfestival op Instagram met tag #znf2017 en zie ze hier misschien terug!

Bekijk alles