Winkelwagentje

     

 

 

 

 

 

 


Repetities De Blinden zijn gestart

De repetities van De Blinden, de openingsproductie van Zeeland Nazomerfestival 2018, zijn inmiddels van start gegaan. De muziek van Jan Kuijken die speciaal gecomponeerd werd voor de zangers van het Collegium Vocale, wordt nu ingestudeerd en klinkt bij de eerste zangrepetities meteen indrukwekkend. Tegelijkertijd repeteren ook acteur Gorges Ocloo en danseres Taka Shamoto onder regie van Josse De Pauw. 


Meer informatie

Voorbereidingen aan Winterreise zijn in volle gang

De productionele voorbereidingen aan Winterreise zijn in volle gang. Regisseur en vormgever Niek Kortekaas is bekend voor zijn beeldende theatertaal. Aan de hand van een gedetailleerde maquette van Fort Ellewoutsdijk, het Scheldefort waar deze productie speelt, wordt volop geëxperimenteerd met het bespelen van deze locatie. 


Meer informatie

Wiek zeer positief onthaald

De spectaculaire dansproductie Wiek van choreografe Boukje Schweigman die op locatie gaat spelen midden een windmolenpark op Neeltje Jans, heeft inmiddels zijn eerste reeks met voorstellingen van 2018 gespeeld in Utrecht. Wiek is zeer positief onthaald: 'Wiek is een magische ode aan de cyclische beweging' (Volkskrant), 'Een bijna hypnotische theaterervaring. De danseressen leveren een fysieke topprestatie' (De Telegraaf). Een voorstelling om naar uit te kijken! 


Meer informatie

Chef SpecialJacqueline GovaertDouwe BobDoe mee, deel je foto's met @theaterproductiehuiszeelandia op Instagram met tag #zeelandnazomerfestival en zie ze hier misschien terug!

Bekijk alles


Deel deze pagina op: