Soeur Sourire (tournee) Zeeuwse Vrouwen 2  

Soeur Sourire (tournee)

Of: Leven en dood van Gods eendagsvlieg

Meer info

Zeeuwse Vrouwen 2

muziektheater

Meer info

 

 


Ervaren medewerker publiciteit en marketing

Theaterproductiehuis Zeelandia is op zoek naar een ervaren medewerker publiciteit en marketing. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het publiciteit- en marketingbeleid ten behoeve van een optimale publieksbezetting en een passend imago van de organisatie. Heb jij interesse in deze vacature? klik dan op lees verder voor de volledige vacature. 

 


Lees hier verder

Soeur Sourire

oktober tot en met december

Soeur Sourire is een icoon uit de jaren zestig. Ze was een dochter van een Brusselse bakker, ging het klooster in en veroverde in 1963 als zingende non de wereld met de hit Dominique. Haar succes werd zelfs verfilmd in Hollywood. Toch liep het triest af met Zuster Glimlach.

Kaarten bestellenMeer info

Laatste voorstelling Soeur Sourire

 

Vrijdag 4 december zal de voorstelling Soeur Sourire voor de laatste keer deze tournee te zien zijn. De voorstelling zal om 20u15 spelen in podium Kloosterhof in Hoogerheide.  
Soeur Sourire vertelt het verhaal van Jeannine Deckers, een eenvoudige maar intelligente Belgische bakkersdochter. Na een van liefde gespeende jeugd besluit ze om het klooster in te gaan. Aangemoedigd in haar muzikale talent neemt ze haar eigen liedjes op. In 1963 scoort ze totaal onverwacht als Zuster Glimlach een wereldhit met het lieflijke Dominique.


lees hier verder

Zeeuwse Vrouwen 2

tournee april tot en met mei 2016

Zeeuwse Vrouwen 2 is meeslepend en herkenbaar muziektheater over Zeeland in de twintigste eeuw. Drie actrices met Zeeuwse roots duiken in de geschiedenis en leefwereld van hun grootmoeders en schetsen een beeld van een snel veranderende samenleving. Meer info

Bruid van de Aarde

Dansen op dance. Theaterproductiehuis Zeelandia en Danstheater AYA zijn een coproductie aangegaan voor het project Bruid van de Aarde. Amateurdansers uit Zeeland dansten samen met vijf professionele dansers van danstheater AYA in deze voorstelling. De muziek is gecomponeerd door de jonge (Middelburgse) DJ/producer Aryss. Met het project Bruid van de Aarde wilde Theaterproductiehuis Zeelandia een verbinding maken tussen moderne dans en een dance event. Bruid van de Aarde was te zien tijdens City of Dance Middelburg op 18 juli en op 2 september tijdens het ZNF 2015 op het Abdijplein in Middelburg.'This is Vanilla' maakte deze korte documentaire over het project Bruid van de Aarde.       

Actueel

vrijdag 20 november

Brandbrief gezamenlijke podiumkunstfestivals

Moedig besluit gevraagd van Tweede Kamer

De gezamenlijke (40!) Nederlandse podiumkunstfestivals verzoeken de Tweede Kamer om 2,4 miljoen euro extra vrij te maken voor podiumkunstfestivals en om dit budget onder te brengen bij het Fonds Podiumkunsten. Daarnaast dringen de podiumkunstfestivals er bij de Tweede Kamer op aan om te kiezen voor samenhang voor de podiumkunstfestivalsector als geheel. donderdag 5 november

Afgelasting Soeur Sourire 6 novemberdinsdag 3 november

Inleidingenmaandag 19 oktober

Afgelasting Soeur Sourire 21 en 22 oktobervrijdag 16 oktober

Afgelasting Soeur Sourire 17 oktoberOverzicht

Agenda

vrijdag 4 december | 20:15

Soeur Sourire (tournee)

Soeur Sourire is een icoon uit de jaren zestig. Ze was een dochter van een Brusselse bakker, ging het klooster in en veroverde in 1963 als zingende non de wereld met de hit Dominique. Haar succes werd zelfs verfilmd in Hollywood. Toch liep het triest af met Zuster Glimlach.woensdag 6 april | 20:00

Zeeuwse Vrouwen 2donderdag 7 april | 20:00

Zeeuwse Vrouwen 2Overzicht

Doe mee, tag je Instagram foto's met #znf2015 en zie ze hier terug!

Bekijk alles