Jett Rebel   Soeur Sourire Freek de Jonge met Band Saul

 

 

Jett Rebel

incl. voorprogramma PEER

Meer info

 

 

Soeur Sourire

Of: Leven en dood van Gods eendagsvlieg

Meer info

Freek de Jonge met Band

incl. voorprogramma BASN

Meer info

Saul

van Rob de Graaf en Boudewijn Tarenskeen

Meer info

Programma ZNF 2015

 

Ook in 2015 heeft het ZNF weer uitgebreid en gevarieerd programma. We hebben de drie locatievoorstellingen Saul, Soeur Sourire en Een zomerdag. Op het Abdijplein in Middelburg zijn concerten van o.a. Amsterdam Sinfonietta met Wende, Triggerfinger, Kovacs, Mister and Mississippi, Novastar en Jett Rebel. Er is een veelzijdig randprogramma met theater, dans, documentaires en nog meer. Bekijk hier het volledige programma. 

ZNF in de Media

 

Onze mediapartners Omroep Zeeland en de PZC volgen het Zeeland Nazomerfestival op de voet. Kijk en luister, lees recensies en blik vooruit. Klik hier voor de link naar Omroep Zeeland en hier voor de link naar de PZC. Lees hier het blog van directeur Henk Schoute.

De blog van Ali Pankow

Ali Pankow schrijft op haar blog - Cultuur Overal, impressies, tips, berichten en recensies – dagelijks over het Zeeland Nazomerfestival. 

 

4 september: Ruim honderd vrijwilligers zetten zich tijdens de 15e editie van het Zeeland Nazomerfestival weer vol enthousiasme in. Zij ambiëren niet in het volle licht op een podium of speelvloer te staan, maar zijn back-stage in de luwte  van onschatbare waarde. Wat is hun motivatie?
 

Misjel Timmermans (64), Brabander van oorsprong, maar sinds 1980 woonachtig in Middelburg, is sinds 2010 betrokken bij het Zeeland Nazomerfestival.

 

 


Lees hier verder

Documentaires Cinema Middelburg

In het kader van het Zeeland Nazomerfestival programmeert Cinema Middelburg de documentaires Dit Terzijde, Verlies niet de Moed en The Look of Silence. Drie documentaires die zeer de moeite waard zijn om te bekijken. De eerste documentaire staat vanmiddag om 15u00 geprogrammeerd. Kijk voor meer informatie op http://www.cinemamiddelburg.nl/ 

Jett Rebel

Een jaar geleden kende vrijwel niemand hem nog. Inmiddels vielen hem diverse onderscheidingen ten deel en waren zijn tournees stijf uitverkocht: Jett Rebel.

Kaarten bestellenMeer info

Actueel

donderdag 3 september

Zeeland Nazomerfestival in Amsterdam

Stadsschouwburg Amsterdam en Theater Bellevue presenteren in samenwerking met het Theaterproductiehuis Zeelandia het Zeeland Nazomerfestival in Amsterdam van 1 t/m 4 oktober. Vier dagen, vijf voorstellingen, muziek, kunst, diverse randprogramma's en meer Zeeuwse zaken. Kijk voor het volledige programma op www.ssba.nl/zeeland.maandag 31 augustus

Extra voorstellingen Oud en Witzondag 30 augustus

Bierens genomineerdvrijdag 28 augustus

Extra voorstelling Een ZomerdagOverzicht

Agenda

zaterdag 5 september | 15:00

Verlies niet de moed

Hella de Jonge komt door de verhuizing van haar 88-jarige vader (Eli Asser), met wie zij tot dan toe een moeizame relatie onderhoudt, in het bezit van de nalatenschap van haar oudtante. Die oudtante is, samen met haar ouders, de enige overlevende van de Nazi-verschrikkingen.zaterdag 5 september | 18:45

Oud & Witzaterdag 5 september | 19:00

Dogfightzaterdag 5 september | 19:30

busarrangement Een ZomerdagOverzicht

Doe mee, tag je Instagram foto's met #znf2015 en zie ze hier terug!

Bekijk alles