Winkelwagentje

   

 

 

 

 


Conferentie Nederlandse Podiumkunsten

Van 27 augustus tot en met 7 september a.s. wordt de 19e editie van het Zeeland Nazomerfestival gehouden. Mede naar aanleiding van de nieuwe theatertekst Wie is bang, welke Tom Lanoye exclusief voor het Zeeland Nazomerfestival/NTGent geschreven heeft, wordt op 30 augustus a.s. in de schouwburg van Middelburg een conferentie georganiseerd over inclusiviteit en programmering in de podiumkunsten. 


Lees verder

Online Magazine

Check ons online magazine en ga op ontdekkingsreis door ons programma. Zin in de voorpret? Boek je kaarten t/m 31 juli met vroegboekkorting!


Online Magazine

De Verdieping

De Verdieping is de randprogrammering van Zeeland Nazomerfestival. Het biedt ruimte  aan verdieping en debat. Neem een kijkje achter de schermen bij Schouwburg Middelburg, volg een lezing of workshop, geniet van een soldatenmaal op Fort Ellewoutsdijk en verbreed je kennis tijdens de ZNF Lunchtafelgesprekken. 


Meer info

Danny VeraNielsonJett RebelActueel

maandag 13 mei

PICKNICK = VOL

PICKNICK = VOL

Door het overweldigende aantal reacties is het helaas niet meer mogelijk om tafels te reserveren voor de nazomerpicknick op zondag 1 september 2019.woensdag 1 mei

Inschrijven Nazomerpicknickmaandag 29 april

Start kaartverkoopOverzicht

Deel deze pagina op: