lees meer

Toch een alternatief programma voor het Zeeland Nazomerfestival

Van alle creativiteit op slot en complete lockdown tot kansen en unieke mogelijkheden. Theaterproductiehuis Zeelandia presenteert boven verwachting alsnog een alternatief en coronaproof programma. Van 25 augustus tot en met 10 september in de binnenstad van Middelburg. Een sober klein programma, dus nog steeds geen Zeeland Nazomerfestival, maar wel iets unieks en hoogstwaarschijnlijk iets eenmaligs. Met onder meer theaterstukken (met onder andere Maike Boerdam en Peter Slager), muziek (onder andere Danny Vera, Dotan en Lavinia Meijer)  dans, een monoloog, een theater etalage wandeling, een hoor- en beeldinstallatie,  een korte film en een expositie 20 jaar Zeeland Nazomerfestival.

JANIS weer aan!

Na een lange periode van stilte hebben we de draad weer opgepakt. De komende zomermaanden staat Beaudil Elzenga met haar innemende voorstelling JANIS, we are ugly but we have the music, weer op de bühne.

D'n overkant

Een nieuw idee werd geboren…

De prequel d’n Overkant is een unieke kunstbeleving in de vorm van een theaterwandeling door het centrum van Middelburg langs bijzonder ingerichte etalages waar het verhaal in de regie van Vincent van den Elshout wordt verteld. Liefhebbers kunnen 24 uur, zeven dagen in de week de wandeling maken.

En er is meer

Van creativiteit op slot en complete lockdown tot kansen en unieke mogelijkheden. De coronacrisis heeft ons werkelijk overal gebracht. Dankzij de versoepelingen en medewerking van veel, heel veel partijen, waaronder theatermakers die dit jaar op ons festivalaffiche zouden staan, is het gelukt een coronaproof alternatief programma te realiseren. Nog steeds geen Zeeland Nazomerfestival, maar wel iets unieks en hoogstwaarschijnlijk iets eenmaligs. Gebleken is dat ook beperkingen, lees in dit geval de gevolgen van het coronavirus, mooie creaties met zich meebrengen.

Klik op onderstaand op de knop alternatief programma om het volledige programma te zien.