Abdijplein Middelburg

De Abdij van Middelburg (Onze-Lieve-Vrouwe abdij) is een voormalige abdij in Middelburg in Zeeland die nu dienst doet als kantoorgebouw en museum. Het plein wordt gebruikt voor allerlei culturele evenementen, waaronder Zeeland Nazomerfestival.

lees verder

Nieuwe kerk Middelburg

De Nieuwe Kerk (of Sint-Nicolaaskerk) is een kerk die deel uitmaakt van de voormalige abdij van Middelburg in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Naast de kerk bevindt zich de de toren Lange Jan en de Koorkerk. De Nieuwe kerk was in gebruik door de parochianen, de Koorkerk door de kloosterlingen.

  

lees verder

Oesterdam

De Oesterdam is een dam tussen Tholen en Zuid-Beveland in het oostelijke deel van de Oosterschelde. De dam is met een lengte van 10,5 kilometer de langste dam van de Deltawerken.

lees verder

Industrieel Museum Zeeland, Sas van Gent

Wie aan Zeeland denkt, denkt vaak niet meteen aan industrie. Toch is industrie al meer dan een eeuw van groot belang voor deze provincie. Op een unieke locatie in Sas van Gent, namelijk de historische suikerloodsen van de eerste Coöperatieve Suikerfabriek, bevindt zich het Industrieel Museum Zeeland.

 

lees verder

Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg 
Molenwater 99
4331SG Middelburg
kassa: 0118-659666
info@schouwburgmiddelburg.nl
www.facebook.com/schouwburgmiddelburg


Parkeren
In de omgeving van de Schouwburg geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur (zondag gratis). Betalen parkeren met uw mobiele telefoon is mogelijk.