Winkelwagentje

   

 

 

 

 


Terug

Algemene informatie

Kaarten kunt u vanaf 1 mei a.s. kopen via de website www.theaterzeelandia.nl. Bij moeilijkheden met uw onlinebestelling of overige vragen kunt u contact met ons opnemen via +31(0)118 681700, ma t/m vr 13u00-16u00 of stuur een mail naar kaarten@theaterzeelandia.nl.

Ook kunt u kaarten kopen bij Boekhandel De Drvkkery of bij de kassa op het Abdijplein

Boekhandel De Drvkkery
Markt 51, Middelburg
Tijdens winkelopeningstijden
www.de-drvkkery.nl

De Drvkkery verkoopt tevens tekstboekjes van geselecteerde voorstellingen en CD’s van optredende bands. In de brasserie kunt u terecht voor een kopje koffie en een lekkere lunch.


Festivalregels

Voor ieders veiligheid en een plezierig verloop van het Zeeland Nazomerfestival dient elke bezoeker zich aan de volgende festivalregels te houden. De organisatie heeft het recht personen de toegang tot het festivalterrein en -locaties te ontzeggen, indien zij de festivalregels niet in acht nemen. Klik op Lees verder om onze festivalregels tot u te nemen. 

lees verder

Rangkaarten

Dit jaar bieden wij u bij een van de optredens, naast het reguliere ticket de mogelijkheid een 1e of 2e rang kaart te kopen. Rangkaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar.

1E RANG Gereserveerde zitplaats Inclusief drankje (Prosecco)
2E RANG Gereserveerde zitplaats
REGULIER Staplaats op het Abdijplein

Voor meer info over kaartverkoop; klik op lees verder.

lees verder

Consumptiemunten

Uiteraard kunt u voor al uw consumpties terecht bij een van de twee barren op het festivalterrein. U kunt de consumpties alleen met munten betalen. Consumptiemunten zijn een half uur voor aanvang van de concerten te koop bij de kassa’s op het plein en aan de poort.


Toegang Abdijplein

Het festivalhart is op 30, 31 aug en 4, 5, 6, 7 sep vanaf 20u00 alleen toegankelijk met een toegangsbewijs voor het concert van die avonden. De overige avonden is de toegang gratis.


Toegankelijkheid

Wij doen ons best alle voorstellingen voor iedereen toegankelijk te maken. Op de meeste locaties zijn voor rolstoelgebruikers en begeleiders speciale plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen dient u vooraf te bespreken via kaarten@theaterzeelandia.nl. Dit geldt tevens voor eventueel busvervoer. Plaatsen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

voor vragen en/of opmerkingen m.b.t. de toegangkelijkheid kunt u contact met ons opnemen via kaarten@theaterzeelandia.nl of 0118 681700 (op werkdagen tussen 13u00 en 16u00).


Annuleren

Annuleren of omruilen van gekochte kaarten is niet mogelijk. Na aanvang van een voorstelling is geen toegang meer mogelijk. Theaterproductiehuis Zeelandia beroept zich op de Algemene Voorwaarden welke terug te vinden zijn op de website.

lees verder

Busvervoer

U kunt met de bus naar de locatievoorstellingen ‘De Blinden’ in Veere, ‘Wiek’ in Bouwdokken Neeltje Jans en ‘Winterreise’ in Ellewoutsdijk. De overige voorstellingen zijn op loopafstand van het Abdijplein. Bustickets zijn verkrijgbaar via de website voor €10,-. Het is tevens mogelijk op de avond zelf een buskaartje te kopen. Aantallen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, tevens geldt een toeslag van € 2,50 op het reguliere tarief. Klik op Lees verder om uw bustickets aan te schaffen. 

lees verder

Route en parkeren

Route festivalhart Middelburg
Op de toegangswegen naar het stadscentrum staan borden met daarop de P-route. Deze route leidt u snel naar de verschillende parkeerterreinen en -garages. De routes naar de locaties zijn vanaf de doorgaande weg bewegwijzerd. Het festivalhart op het Abdijplein ligt in het centrum van Middelburg. De hoofdingang is aan de Balans. Vanaf het station Middelburg is het ongeveer tien minuten lopen.

Parkeren in Middelburg
In de gehele binnenstad mag u alleen parkeren in de duidelijk gemarkeerde parkeervakken. Betaald parkeren geldt in het centrum van Middelburg van maandag tot en met zaterdag van 09u00 -21u00. De maximale parkeertijd varieert per locatie. De parkeergarages in Middelburg zijn 24 uur per dag geopend. Klik hier voor meer informatie en een plattegrond van de gemeente Middelburg.

Openbaar vervoer
Informatie over reizen per openbaar vervoer is te vinden bij 9292OV.
Van en naar Middelburg vertrekt er elk half uur een trein naar de Randstad of richting Vlissingen. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Abdijplein. De laatste trein in de richting Amsterdam CS vertrekt om 22u59. De laatste trein naar Roosendaal vertrekt om 23u29. 

Parkeren locatievoorstellingen.
Bij de locatievoorstellingen staat altijd door middel van bewegwijzering aangegeven waar u kunt parkeren. In sommige gevallen is er nog een vrijwilliger aanwezig die u naar uw parkeerplaats wijst. Luister goed naar onze vrijwilligers, ze staan er niet voor niets! 

Let op! Op enkele locaties zoals Neeltje Jans geldt een parkeertarief. 


Goed om te weten

Tickets
Uw ticket wordt voorafgaand aan de voorstelling/ het concert gecontroleerd. Zorg dat u uw tickets bij de hand heeft. Print de tickets en neem de tickets uitgeprint mee of download het mobiele ticket op uw smartphone. Let op! Niet op alle locaties is goed internet aanwezig, wanneer u gebruik maakt van het mobiele ticket zorg dan dat u het vooraf download en op een handige locatie op uw smartphone opslaat. Lees hier alles over de tickets van het Zeeland Nazomerfestival. 

Toegankelijkheid
Wij streven er naar alle voorstellingen toegankelijk te maken voor minder validen. Indien mogelijk zijn er voor rolstoelhouders en hun begeleiders speciale plaatsen beschikbaar. Deze kunt u vooraf reserveren  via T 0118 681700 (werkdagen 13u00 - 16u00).

kleding
Neem altijd een warme trui of jas mee. In de avond kan het erg afkoelen. Zorg ook voor comfortabel schoeisel in verband met de mogelijke wandeling naar de speelplek. 

slecht weer
Vanaf windkracht zeven en bij extreme regenval kunnen de voorstellingen in de open lucht niet doorgaan. Dit wordt bij aanvang beoordeeld. Bij afgelasting kunnen de kaarten worden omgeruild voor een andere dag, tenzij de helft van de voorstelling al is gespeeld. Restitutie is niet mogelijk. Op de tribune zijn geen paraplu's toegestaan. Op locatie zijn regenponcho's te koop.

te laat komen
De voorstellingen beginnen stipt op tijd. Bezoekers die te laat komen kunnen niet worden toegelaten vanwege de overlast die dit geeft voor spelers en publiek. Zorg dat u een kwartier voor aanvang op de locatie aanwezig bent. Restituatie is niet mogelijk.

de weg vinden
Het adres van de speellocatie staat op uw entreekaartje. Vanaf de doorgaande weg wordt de route aangegeven. Deze tijdelijke bewegwijzering is helaas niet altijd hufterproof. Ga daarom voorbereid en op tijd op pad.

fotograferen/ filmen
Funcamera's (analoog of digitaal) en telefoons zijn toegestaan bij de concerten. Maar professionele film- en videoapparatuur als videocamera's, handycams, lenscamera's en digitale spiegelreflexcamera's zijn niet toegestaan. Neem als stelregel aan dat lenzen boven de 35mm niet worden toegestaan en onder professionele camera's vallen. De beslissing over wat wel/niet wordt toegestaan op het festivalhart wordt genomen door de security bij de poort. 

toiletten
Bij alle (verzamel)locaties zijn toiletten aanwezig.

voorwaarden
Annulering van gekochte kaarten is niet mogelijk. Theaterproductiehuis Zeelandia beroept zich op de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de bij de vereniging van schouwburg- en concertgebouwdirecties aangesloten theaters en concertzalen. De Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn op 12 juli 2012 ter Griffie van de Rechtbank te Amsterdam gedeponeerd onder nummer 66/2012. 

overige informatie
Op werkdagen tussen 13u00 en 16u00 is de speciale telefoonlijn 0118 681700 open voor vragen over de kaartverkoop.Deel deze pagina op: