Festivalbussen

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.

 

Vanuit Middelburg (Damplein) bieden wij voor de voorstellingen Uit de tijd vallen (Sas van Gent) en Hiroshima mon amour (Oesterdam, Tholen) passend busvervoer. Indien u met het openbaar vervoer (OV) wenst te komen, dient u er rekening mee te houden dat de voorstelling Hiroshima mon amour niet direct bereikbaar is. Hiertoe dient u via Middelburg te reizen.

Vanaf €12,50 kunt u vanaf het festivalhart in Middelburg met de bus naar de locatievoorstellingen en terug. Evenals afgelopen jaar vertrekt de bus vanaf het Damplein.

 

Buskaartjes graag tegelijkertijd met de kaartjes voor de voorstelling kopen. Op de dag zelf een buskaartje bij de kassa op de Balans kopen is mogelijk, maar dan betaalt u € 2,50 extra (alleen mogelijk als de bus nog niet vol is).

Klik op lees verder voor de vetrektijden en de aaschaf van bustickets.

lees verder