Winkelwagentje

 

 

 


Terug

Zeeland Nazomerfestival 2020

Ook in 2020 brengen we nieuwe producties op unieke plekken in Zeeland en concerten op het Abdijpein. Zet het alvast in je agenda: van 25 augustus tot en met 5 september 2020 vieren we de 20e editie van het Zeeland Nazomerfestival.

ZNF 2020
ZNF 2020 opent met Shakespeare-komedie op de Goudplaat

Het Zeeland Nazomerfestival opent in 2020 met de komedie Driekoningenavond van Shakespeare. Deze wordt opgevoerd op de Goudplaat, op Noord-Beveland. Het festival beleeft in 2020 zijn 20e editie, van 25 augustus tot en met 5 september. ZNF viert het jubileum met drie nieuwe, eigen producties. ,,We gaan daarbij het landschap van Zeeland in de hoofdrol plaatsen”, zegt artistiek directeur Alex Mallems.

Driekoningenavond is de grootste voorstelling. De tweede locatievoorstelling is Grenspaal 369. De Westpoort in Sluis wordt de locatie voor de voorstelling Grenspaal 369. Het stuk gaat over vluchtelingen en het overschrijden van grenzen. De derde locatievoorstelling wordt Vrouwen bij het raam, te zien in de KNRM-loods bij Westkapelle. Het stuk is geschreven door Eva Jansen Manenschijn en gaat over een oude vrouw (een rol van Frieda Pittoors), die is blijven rouwen om haar man die op zee is gebleven. Astrid van Eck zal te zien zijn als haar dochter.Deel deze pagina op: