Winkelwagentje

 

 

 


Vacature lid Raad van Toezicht Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia

dinsdag 13 november


Theaterproductiehuis Zeelandia maakt professionele theatervoorstellingen voor Zeeland. Drie daarvan vormen de basis van de programmering van het jaarlijkse Zeeland Nazomerfestival, waarvan het productiehuis de organisator is. Daarnaast maakt het in de periode buiten het festival voorstellingen die door Zeeland en inmiddels ook daar buiten reizen langs theaterzalen en dorpshuizen.

Zeelandia heeft een eigen ‘theaterproductiehuis’ - met een repetitiezaal, kantoren en  logeerverblijf voor de acteurs - in een monumentaal pand in Middelburg.

Theaterproductiehuis Zeelandia is een stichting met directeur/bestuurder en raad van toezicht. Er zijn zes medewerkers in dienst. In aanloop op het Nazomerfestival zijn er zo’n honderd betaalde krachten aan het werk. Zij worden gesteund door een groeiende groep vrijwilligers uit heel Zeeland.

Theaterproductiehuis Zeelandia is één van de meest vooraanstaande kunstinstellingen in Zuidwest Nederland en wordt structureel gesteund door het Fonds Podiumkunsten, de Provincie Zeeland en de Gemeenten Middelburg, Schouwen-Duiveland en Veere.

lees verderDeel deze pagina op: