Winkelwagentje

 

 

 


Afgelast wegens Corona: voorstelling Vlissngs FilmTheater

woensdag 11 maart

In verband met het coronavirus moeten wij door de zojuist getroffen maatregelen van de gemeente Vlissingen de voorstelling Janis, we are ugly but we have te music, in het Vlissingse FilmTheater van morgen, donderdag 12 maart, afgelasten.  Nadere berichtgeving over een nieuwe datum volgt.

Houd onze site en socials Facebook en instagram in de gaten voor updates.

 Vacatures voorzitter en lid raad van toezicht Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia

vrijdag 13 maart

Theaterproductiehuis Zeelandia maakt professionele theatervoorstellingen voor Zeeland. Drie daarvan vormen de basis van de programmering van het jaarlijkse Zeeland Nazomerfestival, waarvan het productiehuis de organisator is. Daarnaast maakt het in de periode buiten het festival voorstellingen die door Zeeland en inmiddels ook daar buiten reizen langs theaterzalen en dorpshuizen.

Theaterproductiehuis Zeelandia is een stichting met directeur/bestuurder en raad van toezicht. Er zijn zes medewerkers in dienst. In aanloop op het Nazomerfestival zijn er zo’n honderd betaalde krachten aan het werk. Zij worden gesteund door een groeiende groep vrijwilligers uit heel Zeeland.
Theaterproductiehuis Zeelandia is één van de meest vooraanstaande kunstinstellingen in Zuidwest Nederland en wordt structureel gesteund door het Fonds Podiumkunsten, de Provincie Zeeland en de Gemeenten Middelburg, Schouwen-Duiveland en Veere.

lees verderDeel deze pagina op: