Winkelwagentje

 

 

 


JANIS in DeLaMar Theater Amderdam!

vrijdag 29 mei

Goed nieuws! Op 29 en 30 juli staat onze voorstelling JANIS, we are ugly but we have the music, in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze voorstelling is onderdeel van het programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Het is al weer even geleden dat u een bericht van ons ontving aangaande de voorstelling JANIS, we are ugly but we have the music. Na een lange noodzakelijke pauze, mogen we heel voorzichtig naar een toekomst kijken waar theater weer een rol speelt. De maatregelen omtrent het coronavirus lijken steeds meer het nieuwe normaal te worden en dus heeft ook de theaterindustrie oplossingen bedacht om toch op een veilige manier theatercultuur een podium te bieden.  Tot onze blijde verrassing geldt dit ook voor de voorstelling JANIS. Zo kunnen wij u meedelen dat we u volgende week de vervangende data en plaatsen voor de geannuleerde voorstellingen in Zeeland sturen.  Hiervoor worden de laatste puntjes op de i gezet,

Daarnaast mogen we u het heugelijke nieuws brengen dat dezelfde succesvolle muziektheatervoorstelling, gebaseerd op het levensverhaal van Beaudil Elzenga en geïnspireerd op het leven van haar grootste idool, Janis Joplin, op dinsdag 29 en woensdag 30 juli in het DeLaMar theater te Amsterdam staat (twee voorstellingen per avond, geheel volgens de corona-protocollen). Meer informatie en of ticket(s) kopen? Ga naar https://delamar.nl/. Let op, deze shows gelden niet als vervanging voor de geannuleerde voorstellingen. Hierover ontvangt u van ons volgende week wederom een e-mail. Een lichtpuntje en hopelijk het begin van nog veel meer moois.

terug


Deel deze pagina op: