Winkelwagen
Zoeken
lees meer

Theaterproductiehuis Zeelandia

Wij zijn Theaterproductiehuis Zeelandia. Wij maken reizende theaterproducties en locatietheater voor ons festival, Zeeland Nazomerfestival.

Team Theaterproductiehuis Zeelandia / Zeeland Nazomerfestival

Silvie Dees directeur-bestuurder | Alex Mallems artistiek leider | Pauline Ouwerkerk marketing en communicatie | Maaike Baas marketing en communicatie | Carry Hendriks festival producent | Bart Mulder productieleider/technisch producent | Marianne Verburg productieleider

Missie

Jong talent
Theaterproductiehuis Zeelandia biedt jonge theatermakers uit Nederland en België een platform om hun talent te ontwikkelen. Ze biedt talentvolle regisseurs, vormgevers, auteurs en acteurs een professionele omkadering. Deze jonge makers worden intensief begeleid en werken vaak met ervaren collega’s aan een productie.

Participatie
Zeelandia wil het publiek voor theater in de regio vergroten door professioneel theater dichter bij de mensen te brengen. Dit betekent in de praktijk dat de voorstellingen niet alleen in de schouwburgen staan, maar ook in dorpshuizen en andere (kleine) zalen. Ook wil het productiehuis de culturele ontwikkeling van de jeugd stimuleren en hiermee een bijdrage leveren aan een positief mensbeeld van deze groep.

Vrijwilligers & stages

Zonder de inzet van onze vrijwilligers kan het Zeeland Nazomerfestival niet bestaan. Voor, tijdens en na het festival zoeken we extra handen die ons ondersteunen in de opbouw en afbouw, kaartcontrole, publieksbegeleiding enz. Zin om in een enthousiast team te werken? Leuke mensen te ontmoeten? En je onder te dompelen in de podiumkunsten? Stuur dan een mailtje naar: info@theaterzeelandia.nl.

Stages
Studenten die een stageplek zoeken nodigen we uit om een brief met cv te mailen naar info@theaterzeelandia.nl.

Raad van toezicht

Leny Poppe-de Looff [voorzitter]
Josje de Regt [secretaris]
Michiel van der Waard
Jan van de Sande

ANBI

Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor een gift voor 125% aftrekbaar is (de zogeheten ‘multiplier’). Dit betekent dat je een kwart meer mag aftrekken dan dat je geschonken hebt. Een gift kan dus fiscaal gunstig uitpakken. De meest actuele informatie over schenken aan een culturele ANBI vind je op de website van de belastingdienst.

Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Hieronder en via deze site vind je de belangrijkste gegevens van Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia.

Bankrekeningnummer en RSIN
Wil je een donatie doen aan Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia via je eigen bank?
Maak het bedrag dan over naar rekeningnummer NL 74 RABO 0385 3495 56 t.n.v. Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia.

Statutaire naam: Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia
RSIN fiscaal nummer: 801733893
KvK 4111 4811
IBAN NL74RABO0385349556
BTW/VAT NL801733893B01

Veelgestelde vragen

Ik wil graag donateur worden

Dat kan! Lees alles hierover op de donateurspagina.