Winkelwagentje

 

 

 


Terug

jongerenambassadeur bij Theaterproductiehuis Zeelandia

Ben jij actief op social media en heb je een passie voor theater en muziek?
Word jongerenambassadeur bij Theaterproductiehuis Zeelandia!

Theaterproductiehuis Zeelandia (TPZ) maakt reizende theaterproducties met een Zeeuwse invalshoek en locatietheater op bijzondere plaatsen in het Zeeuwse landschap voor het Zeeland Nazomerfestival (27 aug t/m 7 sep), waarvan zij tevens organisator is.

Wat doe je als jongerenambassadeur?
Als jongerenambassadeur bij TPZ ben je betrokken bij onze organisatie. We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen van Zeelandia, nodigen je uit voor onder andere repetities, presentaties en premières. 

Jij blogt en vlogt over onze activiteiten en post regelmatig over TPZ/ZNF op diverse kanalen. Om dit zo goed mogelijk te doen, organiseren we regelmatig trainingen en workshops die relevant zijn voor je werk als ambassadeur.

Wat bieden we jou?
We bieden je de kans om mee te kijken in onze organisatie, om medewerkers, cast en crew te ontmoeten en om aanwezig te zijn bij voorstellingen en natuurlijk de concerten op het Abdijplein tijdens Zeeland Nazomerfestival. 

Wat moet je doen?
Stuur ons een mail, brief, vlog of blog en vertel waarom jij onze ambassadeur wil worden. Wacht niet te lang, de eerste ambassadeurs kunnen al aan de slag tijdens de première van Norway.Today op 21 februari 2019!

Theaterproductiehuis Zeelandia
t.a.v. Miska Aksular
Hoogstraat 18-20
4331 KR Middelburg

T +31 (0)118 68 11 00
E info@theaterzeelandia.nl Deel deze pagina op: