Winkelwagen
Zoeken
lees meer

CORONAPROOF FESTIVAL

Eindelijk weer iets om naar uit te kijken! Van dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 4 september vindt het Zeeland Nazomerfestival plaats, volledig live, coronaproof en door de hele provincie heen. Fysiek en op locaties. Anders dan anders met een prachtig programma zien we ernaar uit iedereen weer live te kunnen ontmoeten.

Faq omtrent COVID 19 en Zeeland Nazomerfestival

Gaat Zeeland Nazomerfestival in 2021 door?

Ja, eindelijk weer iets om naar uit te kijken! Van dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 4 september vindt het Zeeland Nazomerfestival plaats, volledig live, coronaproof en door de hele provincie heen. Fysiek en op locaties. Anders dan anders met een prachtig programma zien we ernaar uit iedereen weer live te kunnen ontmoeten.

Hoe zit het met corona-maatregelen op het festival? 

Zeeland Nazomerfestival wordt coronaproof en als 1,5 meter-evenement georganiseerd. De capaciteit van de verschillende locaties blijft daarmee beperkt. Aangezien de RIVM maatregelen rondom het coronavirus veranderlijk zijn, is dat voor ons ook het geval. De richtlijnen die gelden vlak voor aanvang van het festival, zullen de richtlijnen zijn waar wij ons aan houden. We houden momenteel rekening met alle mogelijke opties.
Onze huisregels i.v.m. Covid 19:

– Blijf thuis bij klachten bij jezelf of binnen je huishouden (koorts en/of benauwdheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten).
– Wij hanteren op alle locaties de RIVM-maatregelen.
– Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg (om blokkades bij entree en op de route te voorkomen)
– Houd 1,5 meter afstand (tenzij u één huishouden vormt. We hebben op de locatie duo en solo-stoelopstellingen).
– Wij zijn vooralsnog verplicht je te vragen of je griepklachten hebt.
– Loop volgens de aangegeven looproutes.
– Je wordt door een medewerker doorverwezen naar een zitplaats.

Heb ik een Corona Toegangsbewijs, test- of vaccinatiebewijs nodig om het Zeeland Nazomerfestival te bezoeken?

Nee. Het gehele festival wordt georganiseerd op 1,5 meter. Dat betekent dat je de voorstellingen zonder corona check kunt bezoeken. Ook zijn de verschillende locaties te bezoeken zonder het tonen van een Corona Toegangsbewijs of negatieve test.

Wat gebeurt er met mijn gekochte kaarten als er iets wordt afgelast?

Wanneer de voorstelling of het festival moet worden afgelast vanwege COVID-19 nemen we persoonlijk contact met je op voor de verdere afhandeling wat betreft tickets.

Zijn meerdaagse festivals niet verboden tot 14 augustus?

Dat klopt, maar Zeeland Nazomerfestival valt niet onder de definitie meerdaags festival zoals dat door het kabinet wordt gehanteerd. De voorstellingen zijn volgens een tijdschema op verschillende locaties en hebben een maximum aan capaciteit. We kunnen dus doorgaan, ook als de huidige maatregelen worden verlengd.

Hoe zorgen jullie er ervoor dat ik 1,5 meter afstand van andere bezoekers kan houden?

Op de verschillende locaties geldt een maximaal aantal mensen dat tegelijkertijd aanwezig kan zijn. We verkopen ook niet meer dan dit maximum aantal kaarten. Je wordt door onze crew naar je plaats gewezen en in de routing is rekening gehouden met de coronamaatregelen.

Faq kaartverkoop algemeen

Waar koop ik tickets?

Tickets zijn online te koop via theaterzeelandia.nl of via boekhandel De Drvkkery, Markt 51 in Middelburg. In verband met de coronamaatregelen is er een beperkte capaciteit per voorstelling. We raden je aan ruim op tijd kaarten te kopen, om teleurstelling te voorkomen.

Wat je moet weten voordat je een ticket koopt?

-Tickets zijn online te bestellen tot aanvang van de voorstelling / concert.
-In verband met jouw eigen gezondheid dien je een account aan te maken zodat wij, bij hoge uitzondering, snel contact met je op kunnen nemen. Bij het aanmaken van een account dien je daarom e-mailadres en telefoonnummer op te geven. De gegevens worden verder niet voor commerciële doeleinden gebruikt, enkel in verband met informatieverschaffing Covid 19.
-Koop alleen tickets op je eigen naam.
-Nadat de betaling heeft plaatsgevonden, krijg je een ontvangstbevestiging. Bij deze e-mail zit een PDF-bijlage. Dit zijn de tickets. Wij vragen je deze tickets uit te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Controleer vooraf altijd of de datum en tijd op de tickets overeenkomen met de voorstelling die je gaat bezoeken.

Mag ik mijn ticket ook op mijn telefoon laten zien?

Ja, dat mag. Je kunt je ticket(s) downloaden op je smartphone. Het ticket is je toegangsbewijs voor de voorstelling die je gereserveerd hebt. Bij de ingang controleert een medewerker het ticket.

Wat gebeurt er met mijn gekochte kaarten als er iets wordt afgelast?

Wanneer de voorstelling of het festival moet worden afgelast, nemen we contact met je op over de verdere afhandeling van je gekochte tickets.

Kan ik mijn kaarten annuleren?

Behalve als het festival wordt afgelast vanwege recente maatregelen rondom COVID-19, is het bij Zeeland Nazomerfestival niet mogelijk om een ticket te retourneren of te ruilen.

Kan ik op alle locaties kaarten kopen?

Op de locaties werken we met een dagkassa. Dit betekent dat je voor aanvang van de voorstelling kaarten kunt kopen op locatie als deze nog beschikbaar zijn, maar enkel voor die voorstelling. Bij Tickets op onze site kun je tijdens het festival kaarten kopen voor alle voorstellingen van de diverse locaties.

Ik zie geen stoel- en rijnummer op mijn kaartje. Mag ik zelf een plekje uitzoeken?

Nee. Onze voorstellingen zijn in de kaartverkoop ongeplaceerd; we placeren ter plekke. Volg daarin altijd onze aanwijzingen. Doordat de capaciteit beperkt is en we alles zo veilig mogelijk willen laten verlopen wordt het publiek door de publieksbegeleiders rij voor rij geplaatst.

Problemen met bestellen of betalen van tickets?

Hiervoor kun je een e-mail sturen naar kaarten@theaterzeelandia.nl.

Online tickets bestellen

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kan bij ons betalen met Mastercard, VISA, iDEAL, Bankcontact en Sofort.

Ik heb betaald, maar nog geen kaarten ontvangen.

Je krijgt de tickets per mail verzonden vanuit het e-mailadres kaarten@theaterzeelandia.nl. De tickets zijn als PDF-bijlage toegevoegd aan de mail met het onderwerp ‘Bevestiging betaling’. Door de steeds strenger wordende spam filters kan deze mail in de map met spam of ongewenste mail terecht komen. Controleer dus ook goed de map met spam en/of ongewenste mail.

Lossen bovenstaande tips het probleem niet op? Neem dan  contact op met kaarten@theaterzeelandia.nl.

Mijn e-ticket is gescheurd, gekreukeld of nat geworden. Wat moet ik doen?

Je ticket is je toegangsbewijs voor de voorstelling of het concert. Bij de ingang wordt de unieke barcode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Voor deze controle is het van belang dat het ticket niet gescheurd of gekreukeld is. Is dit toch gebeurd, dan moet het ticket opnieuw worden geprint. Dit doe je door het PDF-bestand met de tickets opnieuw te printen. Je kunt ook het ticket op je mobiele telefoon tonen.

Kan ik mijn e-ticket vouwen?

Dit kan gerust zolang de barcode maar ongeschonden en goed leesbaar blijft.

Kan ik mijn ticket op elk soort papier printen?

Nee, alleen een ticket geprint op wit papier van A4 formaat is geldig.

Kaartsoorten

Algemeen

Normaal, jeugd t/m 18 jaar en CJP
Heb je geen CJP pas dan kom je in aanmerking voor de normale tickets.

Ben je in het bezit van een CJP pas of jonger dan 18 jaar? Op bijna alle voorstellingen van Theaterproductiehuis Zeelandia geldt een CJP-korting en of studentenkorting.

Hiervoor zijn speciale tickets aangemaakt.

Kortingen & tegoedbonnen

65+

Er geldt geen specifieke korting voor 65-plussers.

podiumcadeaukaarten

Helaas kunnen wij podiumcadeaukaarten niet inwisselen voor toegangsbewijzen. De Drvkkery Middelburg is wel in de gelegenheid om een podiumcadeaukaart in te wisselen voor tickets.

Onze huisregels in het kort

Huisregels

 • Na aanvang van de voorstelling is toegang helaas niet meer mogelijk
 • Wij hanteren op alle locaties de RIVM maatregelen
 • Zet je mobiele telefoon bij voorstellingsbezoek s.v.p. uit of op vliegtuigmodus
 • Het is verleidelijk, maar filmen, fotograferen of geluidsopnamen maken is niet toegestaan
 • Restitutie van entreegeld en teruggave of ruilen van al gekochte toegangsbewijzen is niet mogelijk.
 • Maak bij griep- of verkoudheidsklachten iemand anders blij met je ticket(s)
 • Zeeland Nazomerfestival kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, ontvreemding of beschadiging van eigendommen en toegangsbewijzen
 • Voorwerp gevonden? Maak de pechvogel blij. Geef je vondst af bij kaarten@theaterzeelandia.nl
 • Achttien jaar en zin in alcohol? Neem je ID-kaart mee
 • Zonder schriftelijke toestemming van Zeeland Nazomerfestival is het niet toegestaan om op het festivalterrein te flyeren of spullen te verkopen
 • Geef mensen met een beperking de ruimte om van het festival te genieten. Zeeland Nazomerfestival wil toegankelijk zijn voor iedereen.

Overige festivalinformatie

Waar kan ik mee betalen op het festivalterrein?

Zeeland Nazomerfestival 2021 is cashless: je kunt op locatie alleen afrekenen met pin. Dit in verband met veiligheid en hygiëne. Wij verkopen ook geen munten.

Het is op verschillende locaties mogelijk om wat te eten en drinken te halen. Hier kun je niet vooraf voor reserveren.

Is het festival rolstoeltoegankelijk?

Alle voorstellingen, op DASHBOARD van DIEHELEDING na, zijn rolstoeltoegankelijk. Op de locaties zijn er voor rolstoelgebruikers en hun begeleiding speciale plaatsen beschikbaar. Zou je voorafgaand aan je bezoek contact met ons op willen nemen? Dan zijn wij extra goed voorbereid op jouw komst. Stuur een e-mail naar: info@theaterzeelandia.nl.

Waar vind ik een blokkenschema/timetable?

Vanaf medio augustus kun je deze downloaden op deze website.

Ik heb nog meer vragen, waar kan ik terecht?

Stuur ons een e-mail via info@theaterzeelandia.nl, dan reageren we zo snel mogelijk op je vraag.

Bereikbaarheid

Hoe kan ik Theaterproductiehuis Zeelandia bereiken?

Wanneer er iets niet goed gaat met het bestellen van kaarten dan dan zijn wij bereikbaar per mail via kaarten@theaterzeelandia.nl