Fuse

Fuse

incl. voorprogramma


Fuse

Fuse staat erom bekend de muzikale invloeden van de zes groepsleden bij elkaar te brengen in een unieke mix van klassiek, jazz, pop en improvisatie. In de ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie speelt Fuse hun favoriete muziek, door en voor hen bewerkt en geschreven. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden van club en kerk tot festival en concertzaal. Enkele recente hoogtepunten zijn optredens op SAIL, de Robecoserie van het Concertgebouw, festival Wonderfeel en een eigen podium op Festival Classique.

Tobias Nijboer – contrabas
Mascha van Nieuwkerk – cello
Julia Philippens – viool
Daniel van Dalen – percussie
Emma van der Schalie – viool
Adriaan Breunis – altviool

1e en 2e rang
Naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd in 2015,  bieden wij u dit jaar bij een tweetal optredens* de gelegenheid een 1e rang, 2e rang of normaal kaartje te kopen. Wat kunt u verwachten? 1e rang: een gereserveerde zitplaats inclusief een glas prosecco. 2e rang: een gereserveerde zitplaats. Bij een normaal kaartje krijgt u wat u van ons gewend bent; een staplaats op het Abdijplein. 

Praktische info

Artiest: Fuse 
Datum: 
25 aug. 2017
Tijd: 21u00 
Prijs: vanaf 1 juni 1e rang € 25,00 | CJP € 22,50 | 2e  rang  € 22,50 | CJP 20,00  | regulier € 20,00 | CJP 17,50
Locatie: Festivalhart Abdijplein Middelburg.

Let op! Wij hanteren €2,50 transactiekosten per bestelling. Deze kosten worden aan het einde van het bestelproces automatisch toegevoegd aan de betaling.


Kaarten bestellen