Diggy Dex

Diggy Dex

incl. voorprogramma


Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a. Wudstik en Jiggy Djé) maar sinds hij in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa uitbracht is hij een gevestigde naam. Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn. 

In het najaar van 2015 verscheen de single Treur Niet (Ode Aan Het Leven) in samenwerking met JW Roy als voorbode op Diggy zijn aanstaande vijfde album, Golven. De single behaalt de platina status, staat maandenlang in de hitlijsten en wordt zelfs verkozen tot beste Nederlandse single tijdens de BUMA NL Awards 2016. In de tussentijd verschijnt de indringende single Morgen Komt Het Goed, een lied wat Diggy schreef naar aanleiding van de aanslagen in Brussel. Ook nam hij samen met Ali B de single Ik Huil Alleen Bij Jou op, die tevens de platina status behaalde. 

Praktische info

Artiest: Diggy Dex 
Datum: 30 aug. 2017
Tijd: 21u00 | 80 min. 
Prijs: vanaf 1 juni € 17,50 | CJP € 15,00 vanaf 1 aug € 20,00 | CJP € 17,50
Locatie: Festivalhart Abdijplein Middelburg.

Let op! Wij hanteren €2,50 transactiekosten per bestelling. Deze kosten worden aan het einde van het bestelproces automatisch toegevoegd aan de betaling.Kaarten bestellen