Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh

Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh

incl. voorprogramma


Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh

Een allereerst concert als voorproef op de theatertour die vanaf vanaf november door nederland tourt. Nu alvast is de muziek van dit theaterconcert te horen!

Met dit theaterconcert herdenken we, 15 jaar na zijn dood, de fantastische tekstschrijver Lennaert Nijgh. Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken Vlinder en Welterusten mijnheer de President; het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen zijn gegrift en geschreven door één van de beste tekstschrijvers die Nederland ooit gekend heeft: Lennart Nijgh.

‘Een tip van de Sluier’ is een uniek theaterconcert met de grote hits én het iets meer onbekende werk van Lennaert Nijgh, in nieuwe arrangementen. Ook geeft de voorstelling een bijzondere kijk in het leven van tekstdichter Lennaert Nijgh. Want wat dreef hem? Wie was die schrijver achter de hits van o.a. Boudewijn de Groot en Rob de Nijs? Met Sjors van der Panne, Jim de Groot (The Passion), Josee Koning en Izaline Calister. Samen met deze geweldige live-band wordt het een bijzonder en ontroerend theaterconcert dat ons terugbrengt naar ‘die’tijd.

1e en 2e rang
Naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd in 2015,  bieden wij u dit jaar bij een tweetal optredens* de gelegenheid een 1e rang, 2e rang of normaal kaartje te kopen. Wat kunt u verwachten? 1e rang: een gereserveerde zitplaats inclusief een glas prosecco. 2e rang: een gereserveerde zitplaats. Bij een normaal kaartje krijgt u wat u van ons gewend bent; een staplaats op het Abdijplein.

Let op: Dit concert bevat een pauze.

Praktische info

Artiesten:Sjors van der Panne, Izaline Calister, Jim de Groot en Josee Koning
Datum: 31 aug. 2017
Tijd: 21u00
Prijs: vanaf 1 juni 1e rang € 22,50 | CJP € 20,00 | 2e  rang  € 20,00 | CJP 17,50  | regulier € 17,50 | CJP 15,00
Locatie: Festivalhart Abdijplein Middelburg.
Duur: 75 minuten + pauze

Let op! Wij hanteren €2,50 transactiekosten per bestelling. Deze kosten worden aan het einde van het bestelproces automatisch toegevoegd aan de betaling.


Kaarten bestellen