Ten Noorden van Nergens

Ten Noorden van Nergens

De Dansers


Ten Noorden van Nergens

Kom, we trekken de natuur in. Daar gelden simpelere regels. Meedogenloos, maar subliem. Al die zorgen – hoe is de toekomst? zit mijn haar wel goed? – daar wordt een mens maar ongelukkig van. Heb je ooit een wild dier zien piekeren?

Ten Noorden van Nergens is een ontsnappingspoging. Een voorstelling over zoekende, verdwaalde, worstelende, soms gefrustreerde mensen, in een tijd waarin zelf-marketing,  trendwatching en populisme hoogtij vieren. Als in een onbeholpen ritueel beproeven 3 muzikanten en 4 dansers de grenzen van hun lijven en hun doorzettingsvermogen. Ze vuren zichzelf aan met muziek, zingen, bewegen. Op zoek naar iets basalers, een dierlijk instinctief mens-zijn. Het stemmetje in je hoofd (het selfie-perspectief) uitzetten dat  steeds maar van alles iets moet vinden. Iemand neemt voorzichtig het woord ‘verlicht’in de mond. We proberen er te komen via uitputting, fysiek tot de bodem gaan. Maar als we alles overboord gooien, blijft er dan eigenlijk nog wel iets over?

De acrobatische poëzie van Van Rheenen versmelt naadloos met de zwoel bezongen verlangens van Corneilles liedteksten (over storm, liefde, pijn en eenzaamheid)”★★★★ – de Volkskrant

Praktische info

Data 31 aug 1 & 2 sep 
Aanvang 19u00                            
Duur 90 minuten                        
Locatie TCR Garage Middelburg | Industrieweg 7, Middelburg
Prijs €15,00 (normaal) 12,50 (CJP)
Choreografie Josephine van Rheenen
Dans Reut Aviran, Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Noemi Wagner
Muziek (live) Guy Corneille, Daan Crone, Hans Vermunt
Decor |kostuum Roos Matla
Artistieke begeleiding Moniek Merkx
Techniek Chieljan van der Hoek
Productie Danae Bos
Zakelijke organisatie Cees van Gemert

Let op! Wij hanteren €2,50 transactiekosten per bestelling. Deze kosten worden aan het einde van het bestelproces automatisch toegevoegd aan de betaling.


Kaarten bestellen