Winkelwagentje

BLUEPRINT ON MEMORY

BLUEPRINT ON MEMORY

 


Terug

BLUEPRINT ON MEMORY

BLUEPRINT ON MEMORY
WArd/waRD – Ann van den Broek

Als onze herinneringen ons maken wie we nu zijn: wie zijn we dan als er hiaten vallen? Wat als het geheugen hapert? Wanneer herinneringen bewust verdrongen worden? Of onbewust verdwijnen? In Blueprint on Memory, de eerste creatie in Van den Broek‘s project The Memory Loss Collection, tonen de performers mentale en fysieke elementen van geheugenverlies. Desoriëntatie en verwarring, herhaling in gedrag en patronen, ongecoördineerde bewegingen en verlies van herkenning vullen de ruimte.

In Blueprint on Memory lopen video, live projectie, muziek, tekst en emoties door elkaar en worden samen één. De performers hebben de controle over beeld en geluid. Ze manipuleren waar ze willen. De letterlijke blauwdruk op de vloer zet het mentale en fysieke geheugen onder grote spanning. Een zoektocht naar patronen in de chaos. Tegelijkertijd ontglipt de mogelijkheid om de herinnering te behouden.

The Memory Loss Collection

De komende jaren verdiept Ann Van den Broek zich in het thema geheugenverlies. Vanuit haar eigen persoonlijke ervaring brengt ze dit in belang toenemende onderwerp onder de aandacht. Dit doet ze aan de hand van voorstellingen, workshops, inleidingen en verbindingen met maatschappelijke organisaties.


Credits

concept, regie en choreografie Ann Van den Broek
originele cast Marion Bosetti, Sjoerd Bruil, Louis Combeaud, Jean-Gabriel Maury, Nik Rajšek en in wisselende bezetting Camilla Branchetti, Anthony van Gog, Carla Ramos Guerra en Meike Stevens
muziekcompositie Nicolas Rombouts en Sjoerd Bruil
video- en lichtontwerp Bernie van Velzen
toneelbeeld Niek Kortekaas
assistentie Ann Van den Broek en lyrics Gregory Frateur
styling kostuums Marielle Vos en Ann Van den Broek
outside eye Marc Vanrunxt
scenefotografie Maarten Vanden Abeele

Data: 3, 4 & 5 sep
Aanvang: 19u00 
Duur: 75 min.
Locatie: Studio A58

Klik hier voor kaartverkoopDeel deze pagina op: