Winkelwagentje

Kindermiddag met Samba Salad

Kindermiddag met Samba Salad

‘Vrienden voor Altijd’


Terug

Kindermiddag met Samba Salad

‘Vrienden voor Altijd’

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar! 

Wat is het leven zonder vrienden?! Dat zijn leukste mensen die je ontmoet waar je de meest onvergetelijke momenten mee beleeft. Zij maken het leven mooi! Vriendschap is van alle (leef)tijden, dat wilt Samba Salad graag Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor...Altijd’!

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Let op, grote mensen genieten ook mee, want het is zeker niet alleen voor kinderen! Gitaren, piano, bas, knetterende flamencohakken en percussie in een energieke mix : muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waarvan inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht. 

Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link, nodigen hun muzikale vrienden uit die ze met de jaren hebben ontmoet en trekken de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast. Feest mee met het pretconcert ‘Vrienden voor Altijd!’. Nummers als het swingende liedje ‘In je Hoofd kan Alles’, of de vertaalde versie van de Cupsong ‘Als ik ga’. Welke krijg jij nooit meer uit je hoofd? Er zijn er genoeg om uit te kiezen!

Samba Salad is buitengewoon familiegezelschap dat graag ongewone muziekstijlen aan kinderen voorschotelt en daarmee hun muzikale horizon verbreedt. Je kent ze misschien van de vele uiteenlopende muziektheaterproducties voor kinderen als, het flamencosprookje ‘Flamenkita’ of ‘Hak op de Tak’, de grillige bibbershow ‘Het Griezelkabinet’, de dierenliedjes van ‘In het Wild’ en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bezetting: sextet 

Maya Link zang en dans
Rita Inyzang en percussie
Herman Linkzang, flamenco- & accoustisch gitaar
Ton Nieuwenhuizen bas
Roel Hazendonkkeyboard, accordeon
Mees SidariusdrumsDeel deze pagina op: