Winkelwagentje

Kortingen

Kortingen

 


Terug

Kortingen

Bent je benieuwd of je in aanmerking komt voor een korting op de aankoop van kaarten? Lees dan snel verder! 

Bij het Zeeland Nazomerfestival ontvangt iedereen standaard korting op de aankoop van zijn tickets in de aangegeven voorverkoopperiodes. De eerste voorverkoopperiode, de Early Bird periode, verloopt van 1 mei tot 1 juni. De tweede voorverkoopperiode, de Midsummer Sale periode, verloopt van 1 juni tot 1 augustus. Vanaf 1 augutus betaald je de reguliere prijzen. Tijdens de voorverkoopperiodes zit de korting verwerkt in de ticketprijzen.    

Early Bird: De vroege vogels komen bij ons in aanmerking voor de hoogste korting. Vanaf 1 mei tot 1 juni zijn er Early bird tickets te koop. Deze tickets zijn alleen te koop via onze website. Wil je de goedkoopste tickets? bestel dan de Early Bird tickets.

Midsummer Sale: Was je te laat om in aanmerking te komen voor de Early Bird korting? Gelukkig kom je vanaf 1 juni tot 1 augustus nog in aanmerking voor Midsummer Sale tickets. Tijdens de Midsummer Sale zijn de kortingen net iets minder hoog dan tijdens de Early Bird periode. Echter ook in deze periode kan je de tickets tegen hele aantrekkelijke prijzen kopen! Vanaf 1 augustus gelden de reguliere prijzen.

CJP korting: Op bijna alle voorstellingen en concerten van Zeeland Nazomerfestival geldt CJP-korting, die kan oplopen tot € 5,-. CJP betekent korting op cultuur voor iedereen tot 30 jaar. De pas zal aan de deur worden gecontroleerd. Nog geen CJP-pas? Koop ‘m hier: https://www.cjp.nl/koop-die-pas/

Om in aanmerking te komen voor de CJP Korting vult je jou persoonlijke kaartnummer in bij de CJP-checker op onze website of toon je pas bij aankoop van tickets in De Drvkkery.  

Seriekorting: Koop in één keer kaarten voor drie verschillende concerten om in aanmerking te komen voor 10% seriekorting. Koop één of meerdere tickets voor drie concerten en ontvang 10% korting over het totaalbedrag van de tickets voor de 3 concerten. Dit aanbod is geldig voor alle concerten m.u.v. het concert van BL!NDMAN & HAEVN op vrijdag 30 augustus. De korting zal automatisch worden verrekend. 

BankGiroLoterij
Met de BankGiro Loterij VIP-KAART laat de BankGiro Loterij haar deelnemers ervaren wat zij mede mogelijk maken door mee te spelen. De VIP-KAART biedt gratis toegang tot meer dan 70 Nederlandse topmusea, kans op toegang tot exclusieve culturele evenementen en tot wel 50% korting op vele andere vormen van cultuur zoals theater, musical, festivals en concerten. Ook bij het Zeeland Nazomerfestival krijgen VIP-KAARThouders korting. Kijk op de site https://www.bankgiroloterij.nl/vipkaart/aanbod/zeeland-nazomerfestival-2019.htm voor het actuele aanbod.

Er geldt geen specifieke korting voor 65-plussers.Deel deze pagina op: