Winkelwagentje

Norway.Today

Norway.Today

 


Norway.Today

Terug

Norway.Today in de pers

Zeeuwse Kamer over theaterstuk Norway.Today: Op dinsdag 19 februari waren acteurs Ayisha Siddiqi en Joost Koning, regisseur Eva Line de Boer en dramaturg Alex Mallems te gast bij Omroep Zeeland om te praten over Norway.Today. Luister nu hier het hele interview terug!

Theaterproductiehuis Zeelandia zet in op jongeren: Op 21 februari 2019 verscheen op Omroep Zeeland deze korte reportage over Norway.Today. 

Op dinsdag 19 februari in de PZC: Jan van Damme in gesprek met psycholoog Huibrecht Boluijt over de vraag of Norway.Today geschikt is voor jongeren. 'Ja,' zegt Boluijt: 'Het kan zelfs een preventieve werking hebben'. 

Open de link hieronder om het gehele interview terug te lezen. 

Op vrijdag 22 februari in de PZC: Een recensie over de voorstelling Norway.Today door Willem Nijssen.

"Het lukt beide jonge acteurs vrij te blijven van pathetiek en toch hun woorden te laten wegen. (…) Het lukt ze het laatste moment om te zetten in een eerste ogenblik. Dat maakt het een knappe en boeiende voorstelling." - Willem Nijssen, PZC

Download de PDF hieronder om het gehele interview terug te lezen. Of klik op deze Hyperlink

Op zaterdag 23 februari in de Theaterkrant: Een recensie over de voorstelling van Norway.Today in de Theaterkrant. 

"Ze spelen als jonge dieren, zo onbevangen, speels, serieus en ook onhandig soms. Je gaat soepel met hen mee. (...) Siddiqi en Koning houden het spannend. En Bauersima ook. Dat is de kracht van het stuk en van de voorstelling." - Dick van Teylingen, Theaterkrant

Lees de volledige recensie hier

Op donderdag 28 februari in BN DeStem: Een recensie over Norway.Today door Martijn Schraven. 
Klik hieronder op de link om de afbeelding te openen en het volledige interview terug te lezen. 

Op donderdag 28 febrauri was Directeur Henk Schoute te gast bij het programma de Zeeuwse Kamer van Omroep Zeeland. Beluister het interview onderstaand terug: Op donderdag 7 maart in De Volkskrant: Een recensie over Norway.Today door Hein Janssen. 
Klik hieronder op de link om het volledige interview terug te lezen. 

"Eva Line de Boer haalt dit verhaal over twee tieners met een doodswens van 2000 naar 2019."  

Terug


Deel deze pagina op: