De Dijk     Jett Rebel

 

 

 

 

De Dijk

 

 

 

 

 

Jett Rebel

 Hiroshima, Mon Amour + Ontijt of Lunch of Diner

Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit? Met dit arrangement krijgt u een ticket voor de voorstelling Hiroshima Mon Amour en kunt u afhankelijk van de datum voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling ontbijten, lunchen of dineren bij Restaurant De Oesterdam van Waterrijk Oesterdam!


Meer info

Uit de tijd vallen inclusief Diner

Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit? Met dit arrangement krijgt u toegang tot het Industrieel Museum Zeeland, kunt voorafgaand aan de voorstelling Uit de tijd vallen dineren bij Dockside en krijgt u toegang tot de voorstelling Uit de tijd vallen!


Meer info

Als de klok van A

De tijd is dik en kruipt maar gaat niet liggen. Als een hond in zijn mand, of als een dier dat kreupel is. Nu weer voor, dan weer achter… Hij cirkelt om je benen.

Kaarten bestellenMeer info

Busvervoer Hiroshima, mon Amour

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.Meer info

Busvervoer Uit de tijd vallen

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.Meer info

Uit de tijd vallen

In zijn roman Uit de tijd vallen verkent David Grossman de pijn en het verdriet van ouders die een kind verloren hebben. Vijf jaar na de dood van zijn in de oorlog gesneuvelde zoon Uri slaagt de schrijver op een ongeëvenaarde wijze in deze bijna onmogelijke onderneming.
 Meer info

Hiroshima mon amour

De hoofdrolspeler van dit project is een markante plek in het Zeeuwse landschap: de Oesterdam. Deze unieke creatie gaat over de nietigheid van de mens in dit immense decor, geïnspireerd op het scenario dat Marguerite Duras schreef voor de film ‘Hiroshima mon Amour’. Meer info

Een nieuwe god

Een man en een vrouw zijn al meer dan veertig jaar samen. Hun leven drijft op de liefde voor elkaar, hun geloof en de geruststellende wetenschap dat ze de rest van hun leven bij elkaar zullen blijven. Tot de man door een dramatische gebeurtenis gaat twijfelen aan zijn geloof.

 

 Meer info

Vlaklanders

Twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt. De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal.Meer info

Fuse

“Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad over Fuse. Het energieke zestal speelde zich het afgelopen jaar in de kijker met optredens bij onder meer Podium Witteman, Radio 4 en De Wereld Draait Door.

Kaarten bestellenMeer info

Mappamondo 2+

Mappamondo is een beeldende, muzikale en zintuiglijke voorstelling voor kinderen vanaf  2 jaar, die prikkelt om de natuur om ons heen opnieuw te ontdekken.Meer info

HOWL

Howl is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Amos Ben-Tal, choreograaf van het  collectief OFFprojects, en dichter Spinvis ontmoetten elkaar tijdens Oerol 2015. Daar ontstond een spontane combinatie van interview en dansvoorstelling.

Kaarten bestellenMeer info

Remy van Kesteren

Remy van Kesteren (1989) wordt beschouwd als een harp speler van wereldklasse en één van de meest bijzondere harpisten van deze tijd.

Kaarten bestellenMeer info

Lucas Hamming

Lucas Hamming is geboren en opgegroeid in het Noord-Hollandse Blaricum. Lucas behaalde de finale in de tweede editie van de televisietalentenjacht de beste singer-songwriter van Nederland.

Kaarten bestellenMeer info

Nazomerpicknick & Nazomerzingen

De Picknick is inmiddels een zeer geliefd en bekend onderdeel van het Zeeland Nazomerfestival. Wij zorgen voor de tafels en muziek, u zorgt voor de aankleding en een eigen picknickmand.

Kaarten bestellenMeer info

Ten Noorden van Nergens

Kom, we trekken de natuur in. Daar gelden simpelere regels. Meedogenloos, maar subliem. Al die zorgen – hoe is de toekomst? zit mijn haar wel goed? – daar wordt een mens maar ongelukkig van. Heb je ooit een wild dier zien piekeren?

Kaarten bestellenMeer info

Isabel Provoost

Isabel Provoost is slechts 17 jaar en zingt al vrijwel haar hele leven. Op haar 14e deed ze mee aan The Voice Kids waar ze tot in de finale kwam en vorig jaar zomer deed ze mee aan The Voice of Holland. 

GratisMeer info

Joia

Joia staat voor powerpop met een flamboyante twist. Joia is een zangeres met een boodschap. Alhoewel haar nummers je meenemen op een golf van tijdloze nostalgia, zal de oplettende luisteraar telkens opnieuw verrast worden door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen

GratisMeer info

Charl Delemarre

Charl Delemarre is een gedreven singer-songwriter die na het afronden van zijn HAVO-opleiding zijn koffers op een motor bond om van Zuid-India naar de Himalaya te rijden. 

GratisMeer info

The Brahms

Het ideale midden tussen het springerige van Vampire Weekend uit het APunk-tijdperk, de toegankelijke pop van The 1975 en de galmende meezingbaarheid van Kensington.”

GratisMeer info

Kindermiddag met De Hippe Gasten

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa.

GratisMeer info

Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. In het najaar van 2015 verscheen de single Treur Niet (Ode Aan Het Leven) in samenwerking met JW Roy als voorbode op Diggy zijn aanstaande vijfde album, Golven.

Kaarten bestellenMeer info

Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh theaterprogramma

Met dit theaterconcert herdenken we, 15 jaar na zijn dood, de fantastische tekstschrijver Lennaert Nijgh. Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken Vlinder en Welterusten mijnheer de President; het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen zijn gegrift.

 

 

Kaarten bestellenMeer info

Tolls

Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd.Volgens 3voor12 is Tolls een interessant verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken.

Kaarten bestellenMeer info

Haevn

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen, uit Amsterdam.

Kaarten bestellenMeer info

STARRY STARRY NIGHT

Govert Schilling en Leoni Jansen hebben elkaar ontmoet via twitter en daarna zagen ze elkaar bij een concert van Leoni. Al gauw bleken ze de liefde voor de sterren en muziek te delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? 

Kaarten bestellenMeer info