Jett Rebel       De Dijk  

Jett Rebel

 

 

 

 

 

 

 

De Dijk

 

 

 Hiroshima, Mon Amour + Ontijt of Lunch of Diner

De voorstelling Hiroshima mon amour wordt op zeer bijzondere tijden gespeeld omdat we afhankelijk zijn van de natuur. Dit unieke arrangement biedt u naast de voorstelling Hiroshima mon amour, een ontbijt, lunch of diner bij Restaurant de Oesterdam van Waterrijk Oesterdam.


Meer info

Uit de tijd vallen inclusief Diner

Bij de voorstelling Uit de tijd vallen bieden wij u de mogelijkheid tot het boeken van een exclusief arrangement. Dit arrangement bestaat uit toegang tot de voorstelling Uit de tijd vallen, een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland en een diner bij Restaurant Dockside Bar & Grill.


Meer info

Als de klok van A

De tijd is dik en kruipt maar gaat niet liggen. Als een hond in zijn mand, of als een dier dat kreupel is. Nu weer voor, dan weer achter… Hij cirkelt om je benen.

Kaarten bestellenMeer info

Busvervoer Hiroshima, mon Amour

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.Meer info

Busvervoer Uit de tijd vallen

De speellocaties van Zeeland Nazomerfestival zijn speciaal uitgezocht voor de voorstellingen, maar niet per se op parkeermogelijkheden. Vaak is parkeren op locatie beperkt. Wij raden u dan ook aan met de festivalbus mee te rijden. Dan weet u zeker dat u op tijd bij de voorstelling bent.Meer info

Uit de tijd vallen

Uit de tijd vallen is een volstrekt onsentimenteel verhaal, dat ons met al zijn indrukwekkende beelden en sprookjesachtige personages geen moment loslaat. David Grossman verkent de pijn en het verdriet van ouders die een kind verloren hebben.
 Meer info

Hiroshima mon amour

Met ‘Hiroshima mon amour’ schreef Marguerite Duras het scenario voor één van de beroemdste en meest vernieuwende Franse films. Speciaal voor Zeeland Nazomerfestival confronteert ZUIDPOOL deze tekst met het intrigerende landschap van de Oosterschelde aan de OesterdamMeer info

Een nieuwe god

Een nieuwe god is een stuk op microniveau over wat zich op macroniveau op dit moment op bijzonder veel plekken in de wereld laat zien. Over waarom het zo moeilijk is conflicten over verschillen in godsbeeld te overbruggen. Over de macht van de gedachte maar vooral over de kracht van de liefde.

 

 Meer info

Vlaklanders

Vlaklanders is een nieuw toneelstuk gaat over twee oude mannen en een jonge vrouw. De twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt. De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal.Meer info

Fuse

“Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal”, schreef het Haarlems Dagblad over Fuse. Het energieke zestal speelde zich het afgelopen jaar in de kijker met optredens bij onder meer Podium Witteman, Radio 4 en De Wereld Draait Door.

Kaarten bestellenMeer info

Mappamondo 2+

Mappamondo is een beeldende, muzikale en zintuiglijke voorstelling voor kinderen vanaf  2 jaar, die prikkelt om de natuur om ons heen opnieuw te ontdekken.Meer info

HOWL

Howl is een talkshow, een dansvoorstelling en concert in één. Amos Ben-Tal, choreograaf van het  collectief OFFprojects, en dichter Spinvis ontmoetten elkaar tijdens Oerol 2015. Daar ontstond een spontane combinatie van interview en dansvoorstelling.

Kaarten bestellenMeer info

Remy van Kesteren

Remy van Kesteren (1989) wordt beschouwd als een harp speler van wereldklasse en één van de meest bijzondere harpisten van deze tijd.

Kaarten bestellenMeer info

Lucas Hamming

Lucas Hamming is geboren en opgegroeid in het Noord-Hollandse Blaricum. Lucas behaalde de finale in de tweede editie van de televisietalentenjacht de beste singer-songwriter van Nederland.

Kaarten bestellenMeer info

Nazomerpicknick & Nazomerzingen

De Picknick is inmiddels een zeer geliefd en bekend onderdeel van het Zeeland Nazomerfestival. Wij zorgen voor de tafels en muziek, u zorgt voor de aankleding en een eigen picknickmand.

GratisMeer info

Nazomerdansen in samenwerking met Radio Modern

In samenwerking met Radio Modern brengen wij je een waar retro dansfeest. Om 20u45 beginnen we met een swing dansles. Je leert een aantal basispassen uit de lindy hop, swing en jive waarmee je je kunt uitleven tijdens het optreden van de live band van Radio Modern.

GratisMeer info

Ten Noorden van Nergens

Kom, we trekken de natuur in. Daar gelden simpelere regels. Meedogenloos, maar subliem. Al die zorgen – hoe is de toekomst? zit mijn haar wel goed? – daar wordt een mens maar ongelukkig van. Heb je ooit een wild dier zien piekeren?

Kaarten bestellenMeer info

Isabel Provoost

Isabel Provoost is slechts 17 jaar en zingt al vrijwel haar hele leven. Op haar 14e deed ze mee aan The Voice Kids waar ze tot in de finale kwam en vorig jaar zomer deed ze mee aan The Voice of Holland. 

GratisMeer info

Joia

Joia staat voor powerpop met een flamboyante twist. Joia is een zangeres met een boodschap. Alhoewel haar nummers je meenemen op een golf van tijdloze nostalgia, zal de oplettende luisteraar telkens opnieuw verrast worden door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen

GratisMeer info

Charl Delemarre

Charl Delemarre is een gedreven singer-songwriter die na het afronden van zijn HAVO-opleiding zijn koffers op een motor bond om van Zuid-India naar de Himalaya te rijden. 

GratisMeer info

The Brahms

Het ideale midden tussen het springerige van Vampire Weekend uit het APunk-tijdperk, de toegankelijke pop van The 1975 en de galmende meezingbaarheid van Kensington.”

GratisMeer info

Kindermiddag met De Hippe Gasten

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa.

GratisMeer info

Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn.

Kaarten bestellenMeer info

Een tip van de Sluier- Lennaert Nijgh theaterprogramma

Met dit theaterconcert herdenken we, 15 jaar na zijn dood, de fantastische tekstschrijver Lennaert Nijgh. Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen, Testament, Pastorale, Verdronken Vlinder en Welterusten mijnheer de President; het zijn allemaal nummers die in ons collectieve geheugen zijn gegrift.

 

 

Kaarten bestellenMeer info

Tolls

Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd.Volgens 3voor12 is Tolls een interessant verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken.

Kaarten bestellenMeer info

Haevn

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen, uit Amsterdam.

Kaarten bestellenMeer info

DI-RECT

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

Kaarten bestellenMeer info

STARRY STARRY NIGHT

Govert Schilling en Leoni Jansen hebben elkaar ontmoet via twitter en daarna zagen ze elkaar bij een concert van Leoni. Al gauw bleken ze de liefde voor de sterren en muziek te delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? 

Kaarten bestellenMeer info