Winkelwagentje

 

 

 


Terug

Vriend worden? Juist nu, ten tijde van de coronacrisis

Vriend worden? Juist nu!

Deze nieuwe wereld, waarin dicht bij elkaar zijn een uitzondering is, gezond blijven een uitdaging is en cultuur snuiven voorlopig niet mogelijk is, vraagt om een nieuwe aanpak. Door de coronacrisis gaan heel veel mooie culturele evenementen, waaronder onze jubileumeditie van het Zeeland Nazomerfestival, niet door. Een kleinigheid in vergelijking met al het leed en verdriet dat deze crisis met zich meebrengt. Maar wel een moment om stil te staan bij de noodzaak van kunst en cultuur, In deze tijd willen wij juist benadrukken dat Theaterproductiehuis Zeelandia er naar streeft om de podiumkunsten te blijven waarborgen in onze provincie.

Graag brengen wij u een alternatief programma met verdieping, mooie beelden, muziek, online theater en verhalen. Nu direct uw woonkamer in en wellicht spoedig vanaf de bühne.
Naast uw trouwe en morele support, kunnen wij alle financiële hulp goed gebruiken, misschien wel meer dan ooit.

Wordt u Vriend van Theaterproductiehuis Zeelandia? Hieronder leest u de verschillende mogelijkheden. Vanzelfsprekend hebben wij een bescheiden welkomstgeschenk voor u.

Zeekraalvriend € 50,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set.

Mosselschelpvriend € 100,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set en een Nazomer Dopper drinkfles

Zeeuws Knoopjevriend € 250,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Nazomer Dopper drinkfles en een Zeeuwse kookboek

Oestervriend € 500,00 per jaar
Ontvang een speciaal ontworpen THZ ansichtkaarten set, een Dopper drinkfles en een Zeeuws kookboek en een verrassing

Munt van Zeeland
U kunt Theaterproductiehuis Zeelandia ook ondersteunen middels een gift. Stichting Munt van Zeeland maakt het mogelijk gerichte donaties of legaten te doen.
Zowel Theaterproductiehuis Zeelandia als de Munt van Zeeland hebben de culturele ANBI-status. Uw gift wordt daardoor fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Met de Geefwet ontvangt u als schenker aan cultuur extra fiscaal voordeel.

Klik voor meer informatie over deze Munt HIER. Of neem contact op met Henk Schoute, directeur/bestuurder Theaterproductiehuis Zeelandia via de mail: info@theaterzeelandia.nl.

Vriend worden? HIER treft u het aanmeldingsformulier.

lees verder

Deel deze pagina op: