Winkelwagentje

   

 

 

 

 


Terugblik ZNF 2019 door Omroep Zeeland

Het zit er weer op: Zeeland Nazomerfestival 2019

Het zit er weer op!

 

Wij hebben genoten van twaalf dagen theater en muziek, bijzondere ontmoetingen en grote en kleine nazomerfeestjes in Zeeland.

 

Wij danken ons trouwe publiek, ons nieuwe publiek, de omwonenden, de makers, de bouwers, de technici, onze talloze en onmisbare vrijwilligers, de buschauffeurs, de gastvrije locaties, de leveranciers, de partners, de subsidiegevers en fondsen. Zonder jullie geen festival!

 

Ook in 2020 brengen we nieuwe producties op unieke plekken in Zeeland en concerten op het Abdijpein. Zet het alvast in je agenda: van 25 augustus tot en met 5 september 2020 vieren we de 20e editie van het Zeeland Nazomerfestival.

Jongerenambassadeurs van Theaterproductiehuis Zeelandia

Bij theaterproductiehuis Zeelandia hebben we een enthousiaste groep met jongerenambassadeurs. We bieden ze de kans om mee te kijken in onze organisatie, om medewerkers, cast en crew te ontmoeten en om aanwezig te zijn bij voorstellingen en natuurlijk de concerten op het Abdijplein tijdens Zeeland Nazomerfestival. Benieuwd wie het zijn en wat ze doen? Klik op lees verder om hun eigen blog te bezoeken!


Lees verder

Actueel

maandag 13 mei

PICKNICK = VOL

PICKNICK = VOL

Door het overweldigende aantal reacties is het helaas niet meer mogelijk om tafels te reserveren voor de nazomerpicknick op zondag 1 september 2019.woensdag 1 mei

Inschrijven Nazomerpicknickmaandag 29 april

Start kaartverkoopOverzicht

Deel deze pagina op: