Winkelwagentje

     

 

 

 

 

Meer info

 

 


Zeeland Nazomerfestival 2019

Middelburg, 11 maart 2019 - Van 27 augustus tot en met 7 september barst de 19e editie van Zeeland Nazomerfestival los met theater op locatie in Zeeland en muziek op het Abdijplein in Middelburg. Deze nazomer staan er drie grote locatietheatervoorstellingen op het programma; Wie is Bang, een nieuwe theatertekst van Tom Lanoye, De Vallei het geesteskind van Hans Op de Beeck en Eric Sleichim/Bl!ndman en Theaterproductiehuis Zeelandia herneemt de theaterhit van ZNF 2018: Winterreise van regisseur Niek Kortekaas op Fort Ellewoutsdijk.


Lees verder

Norway.Today in de pers

Lees, luister en bekijk hier alles wat er in de pers is verschenen over Norway.Today. Luister onder andere het interview met acteurs Ayisha Siddiqi en Joost Koning, regisseur Eva Line de Boer en dramaturg Alex Mallems bij Omroep Zeeland terug of lees het interview met Psycholoog Boluijt in de PZC. 


Lees verder

Trailer Norway.Today

Benieuwd naar Norway.Today? Bekijk hier de trailer! 

Maak kennis met:

Benieuwd naar de cast en crew van Norway.Today? Lees de interviews met Alex, Eva, Joost en Ayisha.

 

Dit keer maken we kennis met Alex Mallems. Hij legt vanuit zijn functie als Artistiek leider uit welke artisitieke keuzes gemaakt zijn en waarom is gekozen voor deze voorstelling.


Lees verder

Sociale media

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes over Theaterproductiehuis Zeelandia? Volg ons op de sociale media: 

Facebook
Instagram 

Of meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Actueel

vrijdag 12 april

Zeeland Nazomerfestival 2019

Het programma van Zeeland Nazomerfestival is bijna rond.Het festival wordt gehouden van dinsdag 27 augustus tot en met zaterdag 7 september. Houd deze site in de gaten voor het volledige programma. Dit wordt eind april bekend gemaakt. De kaartverkoop start op 1 mei a.s.Overzicht

Deel deze pagina op: