Winkelwagen
Zoeken
lees meer

Het Zeeland Nazomerfestival 2022 komt er weer aan! Blok alvast je agenda om je negen dagen te laten verrassen door theater, dans, muziek en performance!

Van 26 augustus tot en met 3 september is het ZNF te vinden op bijzondere plekken  en locaties door HEEL Zeeland!

Ga op theatrale ontdekkingstocht in oude bootloodsen, maak speciale nachtwandelingen midden in de natuur, eet de duurzaamste producten op een plek die je nooit meer vergeet, bezoek vanaf kades in verschillende havens avondconcerten, ontdek muzikaal talent op het Abdijplein, duik in de geschiedenis van onze voorouders en aanschouw dans met internationale allure in de grootste kerk van Zeeland.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Op het Abdijplein kun je dit jaar in intieme setting genieten van muzikale live acts. En ook de Vrijbuiter gaat weer varen! Negen dagen, negen havens waar je vanaf de kade kunt genieten van muzikale gasten. Deze twee onderdelen zijn gratis te bezoeken, dus laat je verrassen!

Zeeland Nazomerfestival is een platform waar eigen locatievoorstellingen worden geproduceerd maar waar ook andere vernieuwende en jonge makers te zien zijn, met Zeeland als podium.

Half juli wordt het programma bekend gemaakt en start de kaartverkoop. Houd de socials in de gaten voor alle updates, of abonneer je op de nieuwsbrief zodat we zo je inbox kunnen insliden 😀